INTERES ARGEŞEAN a ajuns la numărul 500. Vă mulţumim!

Mulţi nu credeau, în urmă cu exact doi ani şi două luni, că INTERES ARGEŞEAN va rezista. Mulţi îl vedeau ca aparţinând unui om politic sau altuia, mulţi zâmbeau superior demersului nostru de a aduce pe piaţa media din Curtea de Argeş un produs nou, modern şi bine făcut. Astăzi le demonstrăm tuturor că s-au înşelat, INTERES ARGEŞEAN a ajuns la numărul 500 şi va continua. Este bucuria noastră, a celor care muncim zi de zi pentru ca dimineaţa să aveţi în faţa dumneavoastră o publicaţie interesantă. Nimic nu e perfect în lumea asta, iar ziarul nostru face parte din cotidian. Dacă mai greşim, să ne iertaţi, pentru că numai cine nu munceşte nu greşeşte, iar noi muncim. Mult, cu pasiune şi cu devotament, suntem în serviciul dumneavoastră, cititorii noştri. Cât timp veţi considera că merită să ne citiţi, atât timp vom fi în casele dumneavoastră.

Ne bucură, pe mine şi pe colegii mei, faptul că ziarul este perceput exact aşa cum este, neafiliat politic, fără alte interese decât cel al informării corecte şi obiective. Ne mai înjură unii pe site, dar am decis să ne asumăm riscul acesta şi să le oferim şi cititorilor noştri libertatea de exprimare a opiniilor, convinşi fiind că numai aşa putem fi informaţi şi puternici, libertatea de exprimare fiind poate cea mai importantă pentru o fiinţă umană.

„Carmen Lis, Elena Vulparu, Gabriela Dobra, Andreea Mira, Mihai Toma, Cristian Marinescu şi magicianul Mihai Constantin se înclină în faţa dumneavoastră acum, la început de drum. Noi suntem Interes argeşean, în interesul dumneavoastră. Vă aşteptăm în fiecare zi de acum încolo, să ne citiţi, să veniţi la redacţie, să vă împărţiţi viaţa cu noi. De la noi, cu drag, pentru dumneavoastră, un ziar adevărat, cu subiecte adevărate, cu oameni şi despre oameni adevăraţi”, scriam în primul editorial din primul număr al ziarului. Dacă echipa a mai suferit modificări, nou veniţii s-au încadrat perfect în spiritual redacţiei, iar crezul nostru şi cele scrise atunci sunt valabile şi azi. Vrem să vă aducem în fiecare dimineaţă sub ochi subiectele zilei trecute, să vă dăm motive pentru o nouă zi.  

Nu vă ascund faptul că e greu, dar asta ştiţi şi dumneavoastră. Vremurile sunt cum sunt, iar un ziar trăieşte doar prin cititorii săi. Asta dacă nu este supus vreunei constrângeri, ceea ce nu e cazul la noi. Să faci o presă curată, din toate punctele de vedere, e foarte greu, mai ales într-un oraş cum e Curtea de Argeş, mic şi poate neinteresant pentru unii. Noi ne trăim viaţa aici, aşa am ales, şi vrem să nu regretăm asta. Depinde doar de noi, iar ziarul nostru vrea să arate că se poate, chiar şi la Curtea de Argeş, să fii conectat cu lumea, cu partea care te priveşte direct, cu ceea ce te atinge, uneori, dureros.

Un domn, persoană importantă în oraş dar care nu vrea să-i apară numele nicăieri, niciodată, îmi spunea ieri – „Cum, aţi ajuns la 500 de numere de ziar?! Nu ştiu dacă e mult sau puţin, dar mi se pare că vă citesc de când lumea!” Asta e o reacţie care mi-a plăcut. Când cineva îţi spune că faci parte din viaţa lui parcă dintotdeauna înseamnă că ai câştigat, cumva, un loc în inima lui. Sper că avem în sufletul dumneavoastră un locşor, aşa cum are orice prieten pe care îl aveţi în viaţă. Te mai cerţi cu el, te mai superi pe el, dar rămâne acolo, în sufletul tău şi ştiţi că vă puteţi baza pe el orice ar fi. INTERES ARGEŞEAN este prietenul dumneavoastră pe care vă puteţi baza. Îl mai luaţi de urechi, îi mai atrageţi atenţia când vi se pare că a luat-o pe alături, dar ştiţi că nu vă lasă baltă niciodată, indiferent cât de greu i-ar fi.

Acum, la împlinirea a 500 de numere de ziar, noi, cei care facem posibil INTERESUL ARGEŞEAN, ne înclinăm în faţa dumneavoastră şi vă promitem că vom fi din ce în ce mai buni. Vom scrie în continuare istoria clipei argeşene cum vom putea mai bine, în folosul dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email