Întârzieri pe secțiunea Pitești – Curtea de Argeș a autostrăzii

Întârzierea lucrărilor la Secțiunea 5 a Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești, Curtea de Argeș – Pitești, era de aproximativ 1% la începutul lunii trecute, potrivit ultimului Program de execuție, actualizat la aceeași dată, citat de arenaconstruct.ro.

Stadiul lucrărilor era de 36%, conform unei note de informare. În ultimul Program de execuție, Antreprenorul trebuia să înregistreze un progres fizic de 36,97%, întârzierea la începutul lunii iulie fiind de aproximativ 1%.

Cum ordinul de începere a execuției lucrărilor a fost dat pe 1 septembrie 2021, progresul fizic al lucrărilor a ajuns la 36% într-un interval de 22 de luni.

Antreprenorul italian WeBuild SpA ar trebui ca în cele 14 luni rămase până la termenul de finalizare să execute restul lucrărilor (64%!).

Această secțiune de autostradă are o lungime de 30 kilometri și ar trebui să fie finalizată la finalul lunii august 2025.

WeBuild SpA a mobilizat aici peste 800 muncitori și 500 utilaje, susțin oficialii de la Transporturi citați de arenaconstructro.

Secțiunea 5 prevede construirea a trei noduri rutiere, 21 structuri principale, 175 structuri minore, un spațiu de servicii tip S2, parcare de scurtă durată și două centre de întreținere și coordonare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email