Înjuraţi-ne frumos!

Site-ul ziarului nostru are zilnic peste o sută de vizitatori. Dacă facem un calcul simplu, reiese că mulţi argeşeni care locuiesc la Curtea de Argeş, dar şi din cei care au rămas cu sufletul în oraş, ne citesc. Ne bucurăm foarte mult. După cum aţi văzut, spre deosebire de alte ziare, pe www.interesargesean.ro puteţi să comentaţi articolele fără vreo cenzură. Fireşte, dacă folosiţi un limbaj licenţios, comentariile dumneavoastră vor fi şterse automat. În rest, scrieţi ce credeţi despre ceea ce scriem noi. Am, însă, o rugăminte. Înjuraţi-ne frumos. Mi-aş dori, pentru mine şi pentru colegii mei, să nu ne atacaţi la modul personal, să nu râdeţi de defectele noastre fizice sau de inerentele greşeli mai mult decât permite bunul simţ. Fac apel la el, la spiritul dumneavoastră civic, pentru că interesul este comun. Şi noi, cei din redacţie, şi dumneavoastră, cititorii ediţiei de print sau online a ziarului, vrem ca oraşul nostru să arate mai bine. Poate că cerem prea mult unora, ori suntem prea blânzi cu alţii, dar să ştiţi că intenţiile ne sunt bune. De aceea, când văd un comentariu pe site nelalocul lui, nu mi se pare în ordine.

Fiecare dintre noi avem prieteni şi „prieteni”. Unii sunt foşti colegi, alţii sunt cei pe care nu i-am ajutat odată, dar i-am ajutat în rest mereu, şi aşa mai departe. Unii ne trimit la cratiţă, alţii ne jignesc în fel şi chip, după posibilităţile intelectuale şi vocabularul pe care îl au. Nu ne-am propus să ştergem nimic, niciun comentariu, pentru că oricine are dreptul să vorbească liber, iar dacă la ziar nu există libertatea de opinie, atunci unde să fie?! Pentru că, în ultimă instanţă, despre asta este vorba. Noi nu avem nimic de ascuns şi prin urmare puteţi să vă spuneţi deschis părerea despre munca noastră. Numai că am o rugăminte – înjuraţi-ne frumos!

Le mulţumesc public cititorilor noştri fideli de pe net şi le spun că vom ţine în continuare cont de părerile şi de sugestiile pe care ni le fac, aşa cum am procedat şi până acum. Atât timp cât pornesc din intenţii bune, sesizările sunt binevenite, iar reclamaţiile, la adresa noastră sau a altora, de asemenea. Încercăm să realizăm un dialog civilizat, iar din punctul nostru de vedere niciodată nu va fi altfel.

În rest, numai de bine, indiferent cât de „varză” am fi, în opinia unor „profesionişti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email