Înfrângere pe propriul teren pentru CS Dinamic Curtea de Argeş

CS FC Dinamic Curtea de Argeş a încheiat a turul campionatului de fotbal al ligii a patra cu o înfrângere. Fotbaliştii din municipiul nostru au pierdut cu 4 – 1, meciul disputat pe propriul teren, în faţa echipei CS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel, una dintre cele mai puternice formaţii din serie.
Meciul nu a început deloc bine pentru cei de la CS Dinamic Curtea de Argeş, care au încasat primul gol din penalti, în urma unui henţ comis în suprafaţa de pedeapsă. Mai mult decât atât, după doar câteva minute unul dintre jucătorii echipei noastre a fost eliminat, după ce a lovit uşor un adversar. Apoi, gazdele nu au mai contat în joc, iar cei de la CS „Dinicu Golescu” au reuşit să pună stăpânire pe meci şi au marcat de încă trei ori. În cea de-a doua repriză, aproape de finalul partidei, fotbaliştii din municipiul nostru au marcat golul de onoare, stabilind rezultatul final al partidei, 4 – 1. După această înfrângere CS Dinamic Curtea de Argeş a pierdut primul loc în clasament, ocupând în prezent poziţia a doua, la un singur punct de liderul AS Valea Ursului. Campionatul de fotbal al ligii a patra se va relua în primăvara anului viitor.
De asemenea, meciul echipelor de juniori a fost câştigat tot de cei de la CS „Dinicu Golescu” Câmpulung Muscel, care s-au impus cu acelaşi scor, 4 – 1. În urma acestui rezultat, copiii de la CS Dinamic Curtea de Argeş au coborât pe locul cinci în clasament, cu 37 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email