Informații utile despre cum să pariezi pe rezultatele de la loterie

Pariul pe loterie se referă la pariul plasat de pariori pe rezultatele tragerilor oficiale ale loteriei. Acesta este diferit de jocul la o loterie națională, iar biletul de pariuri nu este un bilet pentru tragerea la sorți oficială. În acest caz selectați numere, iar rezultatul extragerii reale de la loteriei este cel care determină câștigul. Banii câștigați îi primiți însă de la operatorul de pariuri online pe site-ul căruia ați pariat.

Știm că mulți oameni au neclarități cu privire la diferența dintre pariurile la loto și jocul la loterie. De aceea, am decis să scriem acest articol. Ne dorim ca oricine îl  citește să înțeleagă pe deplin tot ceea ce trebuie să știe despre pariurile pe rezultatele de la loto.

Vrem să vă dezvăluim tot ce trebuie să știți despre loteriile la nivel global, avantajele pariurilor la loto, unde și cum a început totul și de ce s-ar putea să considerați că este cea mai potrivită variantă pentru voi.

Diferența dintre jocul la loterie și pariul la loterie

Deși există doar o diferență mică între a juca la loterie și a paria pe loterie, distincția este reală și trebuie înțeleasă pentru a fi pe deplin apreciată. Mai jos vă explicăm diferențele cheie, astfel încât să puteți decide care este cea mai bună opțiune pentru voi.

Jocul la loto

Când jucați la loto, aveți sarcina de a alege efectiv numerele de pe biletul loto, sperând că vor apărea. Pentru a face acest lucru, trebui să cumpărați un bilet de loterie fizic sau online.

Câștigătorii  care joacă la loto își vor primi premiul de la Loteria Națională. Costurile variantelor la loto diferă de la o țară la alta, la fel și cantitatea de numere necesare pentru ca un bilet să fie câștigător, precum și suma câștigată.

Pariul pe loterie

Diferența constă, așadar, în pariurile plasate pe rezultatul unei trageri la sorti. Când pariați pe loterie puteți paria pe rezultatul final al extragerii la același preț și pe premiile similare care vor fi câștigate. În cazul în care câștigați pariul pe care l-ați plasat la o casă de pariuri online care oferă și astfel de servicii, vă veți primi banii de la operatorul de pariuri pe site-ul căruia ați plasat pariul.

Din cauza payout-ului potențial mare și a mizei mici implicate, probabil vă gândiți că operatorii de pariuri pot pierde sume uriașe. Acesta este motivul pentru care casele de pariuri utilizează un model de asigurare, ceea ce înseamnă că fiecare pariu pe care îl acceptă este asigurat pentru a compensa riscul. Pariul pe loterie prin intermediul site-urilor de pariuri deschide calea, de asemenea, la mult mai multe oportunități, deoarece puteți participa la mulțime de trageri internaționale chiar dacă nu sunteți cetățeni ai statului de care aparține loteria. De asemenea, puteți juca la jocuri care rulează regulat în timpul zilei.

Piețele de pariuri populare pe loterie

Cele mai multe dintre site-urile de pariuri online vor oferi cote fixe pentru diferite tipuri de pariuri pe loto Polonia, de exemplu. Prin urmare, aveți o mulțime de opțiuni pe care să pariați, iar opțiunile voastre nu se reduc la cumpărarea unei variante ca în cazul cumpărării unui bilet la loto. Iată câteva dintre acestea mai jos.

Pariu straight

Cu un pariu simplu, veți paria pe apariția unui număr la orice cota fixă ​​pe care o oferă casa de pariuri. Unele case de pariuri vă vor permite, de asemenea, să alegeți două sau trei numere, pe care le plătesc cu o rată mult mai mare decât ghicirea a trei numere de pe un bilet loto.

Pariu combinat

Cu un pariu combinat, pariorii aleg câte numere vor de la 1 la 14 pe care apoi le pot adăuga în pariuri de tip acumulator, cum ar fi single-uri, duble, triple etc.

Pariu pe numărul  de bilă bonus

Cele mai multe loterii includ o bilă bonus, care este extrasă după ce toate bilele principale au fost extrase, iar pariorii pot paria pe numărul bilei bonus și chiar pe culoarea acesteia.

Numărul 1 extras

În acest caz pariați pe numărul primei minge ieșite. Trebuie doar să obțineți o bilă corectă, dar aceasta trebuie să fie prima pentru a câștiga acest pariu.

Valoarea totală

Acesta este un pariu greu de câștigat, dar este foarte distractiv și plină de satisfacții dacă vă reușește. Ceea ce trebuie să faceți aici este să selectați suma totală a bilelor dintr-o gamă de valori.

Primul extras par / impar

Prima bilă extrasă va fi un număr impar sau unul par? Este unul dintre cele două și, astfel, acest pariu are o șansă de 50/50 de reușită sau eșec.

Pariurile la loterie sunt o idee fantastică, concepută pentru a permite clienților să aibă șansa de a câștiga sume consistente de bani online, mizând pe rezultatul loteriilor. Încercați-vă norocul! Nu veți regreta!

Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email