Începe o nouă ediţie a Zilelor Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu”

În perioada 24 – 29 aprilie se va desfăşura o nouă ediţie a Zilelor Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş. În cadrul evenimentului se vor desfăşura mai multe manifestări cultural – artistice, dedicate tuturor argeşenilor.
Astfel, mâine, începând cu ora 18:00, pe scena Centrului de Cultură şi Arte vor urca membrii trupei Hara. Flavius Buzilă, solistul formaţiei, împreună cu colegii săi, a pregătit un recital special, care cuprinde atât piese vechi, îndrăgite de fani, cât şi creaţii noi, pe argeşenii le pot asculta în premieră.
Apoi, vineri, tot de la ora 18:00, iubitorii muzicii populare din municipiul nostru vor avea parte de un spectacol folcloric organizat în colaborare cu postul de televiziune „Favorit”. Cu acest prilej, din nou, vor veni la Curtea de Argeş unii dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi interpreţi de muzică populară din ţară, printre care George Turcilă, Daniela Cernea, Radu Potoran şi Maria Loga. De asemenea, nu vor lipsi nici artiştii locali Mitică Tavă, Graţian Bădescu, Gigi Iordăchescu sau Grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” şi Ansamblul folcloric „Argeşul
Ediţia din acest an a Zilelor Centrului de Cultură şi Arte se va încheia, luni, 28 aprilie, cu un spectacol oferit de actorii Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti. Aceştia vor pune în scenă piesa „Jurnalul unui nebun” de Nikolai Vasillievici Gogol, în regia Luminiţei Borta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email