Începe faza judeţeană a Cupei Liceelor „Coca Cola”!

Vineri, în sala de sport a Liceului „Dinu Brătianu” din Ştefăneşti, se vor desfăşura meciurile din fazele preliminare ale Cupei Liceelor Coca Cola la fotbal, competiţie la care participă mai multe echipe de la liceele din municipiul nostru. Astfel, în urma tragerii la sorţi, elevii de la Colegiul Naţional „Vlaicu Vodă” vor întâlni echipa Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, în timp ce echipa Liceului Tehnologic „Constantin Dobrescu” va juca împotriva echipei Liceului Teoretic „Ion Mihalache” din. Topoloveni. Celelalte două echipe din Curtea de Argeş, înscrise la competiţie, respectiv Liceul Tehnologic Auto Curtea de Argeş şi Liceul Tehnologic Forestier Curtea de Argeş, se vor înfrunta într-un meci direct.
Câştigătoarea turneului de la Ştefăneşti va juca apoi împotriva echipei care va câştiga turneul ce se va desfăşura în Sala Sporturilor din Piteşti. Echipa învingătoare se va califica la etapa regională a competiţie care va avea loc la Piteşti, în perioada 19 aprilie – 12 mai.
Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie naţională de fotbal în sală la nivel de liceu şi reuneşte anual mii de participanţi şi suporteri ai acestora. Cele mai bune două echipe de fete şi de băieţi sunt desemnate campioane naţionale la fotbalul în sală. Anul acesta, campioanele vor avea parte de un cantonament similar antrenamentelor „tricolorilor” la baza sportivă de pregătire din Mogoşoaia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email