Începe cea de-a treia ediţia a Zilelor Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu”

Mâine are loc deschiderea celei de-a treia ediţii a Zilelor Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din municipiul Curtea de Argeş. În cadrul acestei manifestări se vor organiza expoziţii de pictură, lansări de carte şi concerte de muzică populară şi dansuri populare. „În acest an organizăm cea de-a treia ediţie a evenimentului şi totodată prima sub noua titulatură, Centrul de Cultură şi Arte. Acest eveniment a devenit deja un brand şi multe dintre instituţiile din ţară vor să urmeze acest exemplu. Principalul scop al acestei manifestări îl reprezintă promovarea formaţiilor artistice din cadrul instituţiei, dar şi a activităţilor care se desfăşoară aici”, a spus Cristian Mitrofan, managerul instituţiei.
Cornelia şi Lupu Rednic vin la Curtea de Argeş
Astfel, mâine la ora 16:00 se va desfăşura întâlnirea lunară a Clubului Iubitorilor de cultură. La eveniment vor fi oaspeţi Maria Calleya, care va cânta la pian, dar şi  Elisaveta Novac şi Paula Romanescu, care vor prezenta ultimele lor cărţi. Tot mâine, la ora 18:00, Trupa de stand up-comedy şi parody „Spitalu’9” revine la Curtea de Argeş, unde va prezenta un spectacol deosebit, la care sunt aşteptaţi toţi argeşeni iubitori de stand-up comedy şi nu numai. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru elevi şi studenţi şi 16 lei pentru adulţi.
Seria manifestărilor va continua  12 mai, argeşenii vor avea parte de un spectacol deosebit, susţinut de invitaţii speciali Cornelia şi Lupu Rednic şi grupul folcloric „Rapsozii Argeşului” al Centrului de Cultură şi Arte. „Vineri va avea loc festivitatea de premiere a celei de-a XIII – a ediţii a Expoziţiei – concurs Naţională de Icoane „Rugămu-ne Ţie!”. La festivitate va fi oferit şi un premiu din partea Centrului de Cultură şi Arte. În aceeaşi zi va începe şi Festivalul – concurs al Filmului cu Tematică Religioasă „Lumină din Lumină”. La toate evenimentele care se vor desfăşura în cadrul Zilelor Centrului de Cultură şi Arte, cu excepţia spectacolului de stand-up comedy, intrarea va fi liberă”, a mai spus Cristian Mitrofan. Toate manifestările vor fi organizate cu sprijinul primăriei municipiului Curtea de Argeş, Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş şi Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email