Începe campania de vaccinare anti-COVID. 14 centre fixe şi 3 caravane mobile în Argeş.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş a hotărât marți repartizarea în județ a unui număr de 28.762 de afișe, prin Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Puică Nicolae”. Afișele fac parte din campania de informare pentru vaccinarea anti-COVID și vor ajunge în toate localitățile județului, se arată într-un comunicat de presă al CJSU.

Guvernul României pune la dispoziția cetățenilor platforma națională de informare despre vaccinarea împotriva COVID-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/ .

Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, în țară fiind organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare. În județul Argeș sunt amenajate 14 centre de vaccinare, la care se vor adăugă 3 caravane mobile (pentru  persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sociale, nedeplasabile sau aflate în zone izolate). Astfel, vor exista trei centre de vaccinare în Pitești și câte unul în următoarele localități: Câmpulung, Curtea de Argeș (la Centru de recreere pentru pensionari),Mioveni, Costești, Ștefănești, Topoloveni, Bârla, Boteni, Bradu, Micești și Mărăcineni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email