Începe balul şi în liga secundă


F.C. Internaţional Curtea de Argeş şi Dacia Mioveni sunt gata de startul returului. Dacă echipa lui Benone Lazăr pleacă după locul cinci după o campanie extraordinară de transferuri, ocupanta locului opt, Dacia Mioveni pare mai slăbită faţă de tur prin plecarea lui Cornel Frăsineanu chiar la Internaţional. În prima etapă a returului, Dacia va juca la Minerul Lupeni, iar Intrnaţional la Câmpia Turzii. În tur Dacia Mioveni a pierdut pe teren propriu, 0 – 2, iar Interul a câştigat cu 3 – 1 în partida de pe teren propriu în faţa celor de la ISCT.

În drum spre Liga I!

La finalul turului, conducerea clubului Internaţional a dat afară 12 jucători dintr-un lot de 32. În această perioadă de transferuri au fost aduşi la echipă nouă jucători noi: Călin Moldovan, portar de la U Cluj, Andrei Bădârcea, portar de la Curtea de Argeş, Alexandru Stoica, mijlocaş de la Gloria Buzău, fiul antrenorului Ştefan Stoica, Cornel Frăsineanu, mijlocaş de la Dacia Mioveni, Aurelian Bouleanu, fundaş de la CFR Craiova, Rareş Stan, mijlocaş de la CFR Timişoara, Ciprian Străuţ, mijlocaş de la CFR Timişoara, Ovidiu Stoianof, atacant de la Universitatea Craiova, Seydou Kone, atacant de la F.C. Botoşani.

„Suntem mai puternici ca în tur”

„Sunt foarte mulţumit de pregătirea efectuată, precum şi de noile achiziţii din această iarnă. Singura problemă care ne-a ieşit în cale, a fost vremea şi terenurile la întoarcerea din Turcia”, spunea antrenorul Ştefan Stoica. Returul va fi atacat de F.C. Internaţional cu un lot de 27 de jucători. „Suntem mai puternici ca în tur. Au venit şase noi jucători cu experienţă, şi doi fotbalişti tineri. Rămâne de văzut dacă aceştia din urmă îşi vor câştiga postul de titulari”, mai spunea Fane Stoica.

Trei absenţe importante: Schumacher, Răduţ şi Stoianof

În meciul de mâine, antrenotul Interului nu va putea folosi trei din cei mai buni jucători ai săi. Este vorba de mijlocaşii Constantin Schumacher, Mihai Răduţ şi atacantul Ovidiu Stoianof, toţi trei cu probleme medicale. Schumacher va reveni peste trei săptămâni după operaţia de menisc, juniorul de mare perspectivă, Mihai Răduţ este protejat după o uşoare accidentare suferită la începutul acestei săptămâni, şi atacantul Ovidiu Stoianof care ar avea şanse să joace, dar s-a considerat că riscul de a se accidenta mai grav este mare şi ar risca să devină indisponibil cel puţin două luni.
Transferurile au

costat aproximativ 100.000 de euro

Patronul Interului, Benone Lazăr a reuşit să aducă la echipă jucători importanţi precum Cornel Frăsineanu de la Dacia Mioveni, Ovidiu Stoianof de la Universitatea Craiova, şi cei doi mijlocaşi de la CFR Timişoara, Rareş Stan şi Ciprian Străuţ. Pentru Cornel Frăsineanu, Benone Lazăr nu a plătit nimic Daciei, jucătorul venind liber de contract. Per total, pentru toţi jucătorii achiziţionaţi, F.C. Internaţional a plătit aproximativ 100.000 de euro.

Patru terenuri de antrenament

Juristul clubului F.C. Internaţional, Emanuel Marinescu spune că actuala criză financiară nu afectează clubul şi implicit afacerile patronului Benone Lazăr care susţine echipa. În această vară vor fi date în folosinţă cele patru terenuri de antrenament de la Valea Iaşului, iar în luna iulie terenul de la stadionul din Curtea de Argeş va fi şi el gata. „La terenul din Curtea de Argeş s-au scos tuburile vechiului drenaj şi s-au pus cele noi. Suprafaţa de joc va fi gata în iunie, iar stadionul în luna octombrie”, spunea Marinescu.

Arbitrează un vâlcean

Meciul Interului de la Câmpia Turzii va fi arbitrat la centru de vâlceanul Adrian Comănescu ajutat la cele două linii de concitadinul său, Florin Păunescu şi Iulius Timar din Oradea. Observator va fi Grigore Macavei din Deva. În tur F.C. Internaţional a câştigat cu scorul de 3 – 1.

Cei 27

Portari: Florin Pampea, Călin Moldovan, Andrei Bădârcea
Fundaşi: Gabriel Matei, Florin Bold, Florin Popa, Tiberiu Bier, Codruţ Ciobanu, Vlad Chericheş, Ilie Baicu, Vlad Alexandru, Aurelian Bouleanu.
Mijlocaşi: Alexandru Stoica, Mihai Răduţ, Cătălin Lazăr, Cristian Dicu, Marian Constantinescu, Ovidiu Vezan, Cornel Frăsineanu, Rareş Stan, Ciprian Străuţ, Constantin Schumacher.
Atacanţi: Alexandru Ciucur, Marius Jianu, Ovidiu Stoianof, Lucian Itu, Seydou Kone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email