Încă un vernisaj Gârjoabă

Seniorul artelor plastice argeşene (pe 22 februarie împlineşte 78 de ani) – maestrul Ion Aurel Gârjoabă – va începe anul expoziţional din Argeş cu vernisajul unei “personale” de pictură (ulei pe pânză) la Pitești. Luni, 27 februarie 2017, de la ora 17.00, la Galeria de artăMetopa” din PiteștiPiața ”Vasile Milea” (nr. 4) – sunt așteptaţi toţi iubitorii de frumos.

Cum spune academicianul Gheorghe Păun despre pictorul argeşean, „aflat abia la finalul primei lui tinereţi, nici măcar la a doua, dar mult peste a o suta expoziţie…”, Ion Aurel Gârjoabă vă invită să îi fiţi alături la această “avanpremieră a primăverii” mult așteptate.

După ce anul trecut plasticianul argeşean a avut trei expoziţii personale în ţară (una de pictură, una de grafică și una de pictură și grafică) și mai multe participări la expoziţii judeţene și naţionale de grup, în 2017, chiar pe 1 februarie, Ion Aurel Gârjoabă deja a vernisat o “personală” de pictură la Galeria U.A.P. “Arta” din Craiova, care se va încheia pe 15 februarie. Pe 27 februarie pictorul nostru revine acasă, în Argeș, cu această nouă expoziţie, în organizarea Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filialei Argeș a Uniunii Artiștilor Plastici din Româniaşi Galerieide artăMetopa” a U.A.P. din Pitești, în ajun de Mărţişor. “Pânzele” care vor fi pe simeze au motive florale, vegetale, dar și peisaje din natură și urbane. Foarte posibil ca autorul să expună, alături de acestea, și câteva “mărţişoare” – lucrări de grafică de dimensiuni (foarte) mici, de asemenea, de vânzare, ca toate lucările.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 27 februarie – 19 martie 2017. Galeria anunţă ca program de vizitare: marţi – vineri: 11,00 – 19,00; sâmbătă – duminică: 9,30 – 13,00. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email