Încă un traficant de droguri a fost reţinut de poliţişti

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T.  din Pitești au depistat un bărbat în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de mare risc, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

“La data de 16 februarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat, de 23 de ani, din București, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Totodată, pentru administrarea probatoriului, au fost efectuate două percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, din București și Ilfov.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 150 de grame de cannabis, 5 grame de substanță pulverulentă susceptibilă a fi droguri de mare risc, un cântar electronic de precizie, 2 grindere, 24 de semințe de cannabis, precum şi alte obiecte şi înscrisuri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeş, pentru dispunerea de măsuri preventive”, potrivit comunicatului citat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email