Încă o săptămână de excepţie la Centrul de Cultură şi Arte

Concertul Grigore Leşe şi spectacolul Teatrului „Nottara” au avut peste o mie de spectatori

Aşa cum i-a obişnuit pe argeşeni, Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” din Curtea de Argeş le-a oferit iubitorilor de muzică şi teatru două manifestări de excepţie săptămâna trecută, concertul Grigore Leşe şi spectacolul Teatrului Nottara „Mitică Popescu”.

Grigore Leşe, doctor în muzică, a susţinut un spectacol extraordinar la Curtea de Argeş, spectacol intitulat „Un secol de dor”, în care a cântat, a vorbit şi le-a povestit spectatorilor despre semnificaţia costumului popular, despre românii dezrădăcinaţi şi despre multe altele.

Tot săptămâna trecută, Teatrul Nottara a pus în scenă la Centrul de Cultură şi Arte spectacolul „Mitică Popescu”, de Camil Petrescu. Piesa de teatru a avut sute de spectatori, la final aplauzele furtunoase şi îndelungi răsplătindu-i pe actorii teatrului bucureştean. În aceeaşi perioadă, Centrul de Cultură a mai fost gazda unui spectacol aniversar al cunoscutului şi apreciatului rapsod popular Graţian Bădescu, cel care a sărbătorit 40 de ani de activitate artistică pe scenă, alături de spectatorii săi, iubitori ai folclorului de calitate.

Centrul de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” are planuri mari şi pentru perioada următoare. Managerul Cristian Mitrofan îi invită pe argeşeni la spectacole, concerte şi piese de teatru toată vara, iar pentru toamnă are alte surprize, le fel de interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email