„Înainte de a muri de foame pe criza asta, vom muri sfâşiaţi de câini!”

Acest colţ de pagină vă este dedicat în fiecare zi. Datorită faptului că pe site-ul nostru, www.interesargesean.ro, sunt foarte multe comentarii interesante, iar o pagină de ziar pe săptămână nu le poate cuprinde, am decis ca în fiecare zi Interes Argeşean să cuprindă rubrica cititorului.

Scriam în numărul de ieri al ziarului nostru despre faptul că pe bulevardul Basarabilor câinii maidanezi se plimbă nestingheriţi, iar trecătorii sunt nevoiţi să traverseze strada ca să nu se intersecteze cu haita. Cititorii noştri ne cer nouă să facem ceva, şi spun că sunt disperaţi de numărul mare de maidanezi care umblă prin oraş. „Faceţi ceva”, ne roagă o cititoare care semnează Mama. „La noi ca la nimeni. Nu cred că vrea cineva să fie omorâţi, dar puneţi-vă în situaţia unei mame care îşi vede copilul sfâşiat de câini şi nu poate face nimic. O bătrână a fost muşcată între blocuri la terasa 1 mai, alta în faţă şcolii Mircea cel Bătrân, iar copiii nu se pot juca în faţă blocului din cauza haitelor de câini. Faceţi ceva cu ei, pentru Dumnezeu, că înainte de a muri de foame pe criza asta, vom muri sfâşiaţi de câini. Din cauza lor îşi aruncă oamenii gunoiul de la geam că nu-l poţi duce la tomberon că te omoară nu altceva. Faceţi ceva în numele copiilor noştri fără viitor oricum”, scrie cititoarea noastră pe site..  

Un La mulţi ani puţin întârziat transmite un cititor, care semnează Bărbat, pentru toate doamnele şi domnişoarele din zonă, pe site-ul ziarului nostru. Iată mesajul – „Ce bine ar fi dacă am vedea fiecare câte un strop din ceea ce cuprinde femeia prin descrierile din ziar. E adevărat, noi, bărbaţii, nu apreciem femeia de lângă noi decât prea târziu sau poate niciodată. Nu mă recomand, dar recunosc adevărul din vorbele de mai sus. La mulţi ani şi femeilor dar şi bărbaţilor, mai ales ălora care nu sunt lăsaţi să iasă la o bere cu prietenii”.
„O firmă micuţă cu rubedenii la primărie şi primaru’ naş de serviciu, aprovizionează cu o mare parte din materialele necesare curăţeniei primăriei !”

Ştefan N. comentează rubrica noastră de ieri, intitulată „Finu’ cu Naşu’ ne golesc buzunăraşu’ !”, în felul următor – „Curăţenia cu gropi !!! Finu’ cu Naşu’ chiar ne golesc buzunăraşu’…se spune că o firmă micuţă cu rubedenii la primărie şi primaru’ naş de serviciu, aprovizionează cu o mare parte din materialele necesare curăţeniei primăriei şi la semnalul “rubedeniilor” şi prin câteva şcoli, la preţuri “foarte bune”… ruşine, ruşine, ruşine !”. Tot despre primar, la articolul intitulat „Subiectul Transarg o să mă urmărească până la pensie!”, un cetăţean, care semnează Neprimarul, scrie – „Pensia în groapa de gunoi. Şi nu ieşiţi la pensie mai repede să putem face şi noi ceva în oraşul acesta mizerabil?!”

Un alt cititor, care semnează Ajutor, comentează articolul „Dacă aveţi maşină de gătit, televizor color şi congelator, nu mai primiţi ajutor social”. Iată ce scrie – „Ia vedeţi cât fum scoate pe coş ajutatul social sau căutaţi voi în gunoi să vedeţi ce aruncă săracul pe apa sâmbetei! Pentru ce dracu l-aţi omorât pe nenorocitul acela în 1989? Să hotărâţi voi cine e sărac şi cine nu! Vedeţi dacă nu cumva closetul e prea plin şi atunci înseamnă că mănâncă mult al dracului de sărac!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email