În zona Mănăstirii carosabilul a fost îngustat cu un metru

Se fac două piste pentru biciclete

Din dreptul Restaurantului Laura şi până la trecerea de pietoni din faţa Mănăstirii carosabilul a fost îngustat cu un metru pentru a se face o a doua pistă de biciclete. Îngustarea asfaltului a încins spiritele la ultima şedinţă de Consiliu Local, de joi, unde s-au adus tot felul de acuzaţii.

„Facem două piste de biciclete, de la intersecţie şi până la trecerea de pietoni din faţa Mănăstirii. Aşa e în proiect şi avem avizul Primăriei. Nu a fost nevoie de aviz de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru că drumul este în administrarea unităţii administrativ teritoriale Curtea de Argeş. Pe partea cealaltă terenul nu ne permite amenajarea a două piste pentru biciclete, aşa că am făcut pe un sens, cu întoarcere pe trecerea de pietoni din faţa Mănăstirii. Acolo, în faţa Mănăstirii, va fi o singură pistă pentru biciclete”, ne-a spus Andrei Vlădoi, şeful de şantier.

Vă reamintim că la Curtea de Argeş sunt două mari proiecte în lucru, cel de schimbare a reţelei de apă în zona centrală şi cel prin care sunt amenajate piste pentru biciclişti şi sunt pavate cu granit trotuarele. Mai întâi se sparg trotuarele pentru conducta de apă iar apoi se montează pavelele. Lucrările ar trebui să fie gata la sfârşitul acestui  an.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email