În urmă cu fix 4 ani consilierii locali vorbeau despre o problema. Bulevardul Basarabilor este drum naţional, iar parcarea este ilegală

Între timp, totul a rămas la stadiul de discuţii

În urmă cu fix patru ani, noii, atunci, consilieri locali, acum aflaţi la final de mandat, vorbeau la şedinţa de Consiliu despre Bulevardul Basarabilor.

Șerban Ion a ridicat problema Bulevardului Basarabilor, spunând că a citit Legea drumurilor naționale. „Tronsonul acesta este drum național și noi nu avem voie să avem o singură bandă de circulație. Nu avem nicio autorizație de la Drumurile naționale. Trebuie găsită o soluție să intrăm în legalitate. Dimineață sunt mașini parcate pe trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și nu se poate salubriza”, declara Şerban.

Ionel Păunescu  a întrebat atunci dacă drumul național trece pe Bulevard sau se oprește la Biserica Domnească. „Dacă trece pe Bulevard, atunci trebuie făcută o adresă la CNADNR să ne înștiințeze clar și oficial pe unde trece”, afirma acesta, iar primarul Panţurescu l-a asigurat că DN  este pe Bulevard. „Nu se poate face adresă să ne înștiințeze, pentru că drumul este preluat”, spunea edilul.

Au trecut patru ani de atunci. Bulevardul are în continuare o bandă ilegală de parcare, iar drumul naţional 7C este tot acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email