În sfârşit!Pompele de la staţia de tratarea apei de la Cerbureni vor fi înlocuite

Municipiul Curtea de Argeș a anunţat pe sistemul electronic de achiziţii publice, SICAP, o licitaţie pentru  înlocuirea pompelor  la stația de tratare apă de la  Cerbureni. Potrivit LicitatiaPublica.ro, „furnizorul va asigura montaj, scule și dispozitive verificatoare necesare montajului” , şi „ răspunde pentru montarea corectă a ansamblului”.

De asemenea, „furnizorul își ia în calcul orice echipament necesar suplimentar pentru soluția propusă astfel încât beneficiarul să nu fie nevoit să facă modificări constructive sau să suporte costuri suplimentare pentru montaj(…)Recepția pentru “ANSAMBLU POMPĂ” se va face numai după o funcționare în regim continuu de minim 72 ore fără corecții, ajustări sau remedieri de defecțiuni apărute după montaj.Echipamentele care vor fi ofertate vor îndeplini cerințele de conformitate pentru asigurarea apei potabile către populație”, potrivit caietului de sarcini al licitaţiei. Valoarea totală estimată a ansamblului de pompe este de 215.000, iar licitaţia va fi atribuită ofertantului cu cel mai mic preţ. 

Pompele de la Cerbureni sunt energofage, mare parte din factura uriaşă la curent plătită de societatea care furnizează utilităţile, Aquaterm SA, reprezentând consumul de la staţia de tratare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email