În primul meci din Cipru, F.C. Arges 2 – Gornik Zabdje 2


Aflată în cantonament la Ayia Napa, echipa pregătită de antrenorul Ionuţ Badea a susţinut primul meci de pregătire, adversari fiindu-le polonezii de la Gornik Zabdje. „A fost o partidă echilibrată în primele 20 de minute, şi după ce am primit un gol împotriva cursului jocului, în minutul 19, am dominat categoric, însă am ratat cât pentru trei meciuri”, spunea preşedintele clubului F.C. Argeş, Cristi Mincă. La scorul de 0 – 1, în minutul 34, Iulian Tameş a ratat o lovitură de la 11 metri. Este primul penalty ratat de Tameş în carieră. Ionuţ Badea a efectuat mai multe schimbări după pauză, şi atacantul Voiculeţ a egalat în minutul 60, pentru ca Adrian Voicu aducă Argeşul în avantaj în minutul 75. Polonezii au egalat peste numai trei minute.

Echipa lui Badea

F.C. Argeş a jucat în formula: Boşneag (46 Coca) – M. Stan (46 Ghiţă), D. Bălaşa, Lăcustă (46 Diţă), Poienaru – Năstăsie (64 Voicu), V. Stan (46 Mina), Tameş (46 Boboacă), Doman – Kamara (46 Dulcea), Iordache (46 Voiculeţ)

S-a accidentat argentinianul Bazzi

La primul antrenament de la Ayia Napa, argentinianul Elias Bazzi s-a accidentat la piciorul drept şi doctorul i-a recomandat trei zile de repaus total. Accidentarea lui Bazzi este a doua din această perioadă, mijlocaşul Cristian Tănase accidentându-se în meciul de coşmar cu Academica Coimbra. „Sper să revin căt mai repede şi să joc în meciurile de pregătire pe care le mai avem de disputat aici în Cipru”, declara argentinianul de la F.C. Argeş.

Cristi Tănase s-a dus degeaba în Cipru

 „În urma accidentării din ultimul meci disputat în Portugalia, Tănase n-a mai fost convocat la meciul României cu Croaţia, deşi Fane Iovan ne spusese că Tănase ar fi fost chemat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru acest meci”, mărturisea preşedintele Argeşului, Cristi Mincă.
În speranţa că accidentarea lui Tănase nu este prea gravă, antrenorul Badea l-a luat în cantonament şi pe el, dar tânărul jucător are în continuare dureri la gamba dreaptă şi nu se poate antrena. Pentru Tănase, cantonamentul din Cipru este compromis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email