În perioada Paştelui, poliţiştii argeşeni au intervenit la 279 de evenimente

Pentru siguranţa cetăţenilor, în vacanța de Paște, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier, se arată într-un comunicat al Poliţiei argeşene. Astfel, în perioada 14 – 17 aprilie, polițiștii au desfășurat 22 de acțiuni și controale, intervenind la 279 de evenimente.

Oamenii legii au intervenit și au aplicat 649 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 184 pentru sancționarea faptelor de încalcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 9 pentru activităţi comerciale ilicite, etc.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 436 de sancțiuni, dintre care 7 pentru consum de alcool și 161 pentru viteză. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 287.962 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reținut 36 de permise de conducere, din care 7 pentru consum de alcool și 12 pentru viteză, şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email