În opinia preşedintelui PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie, USL se rupe până în decembrie

Preşedintele PDL Curtea de Argeş, Vasile Sabie, a schimbat complet activitatea organizaţiei locale, sediul, precum şi relaţia cu cetăţenii şi cu presa. Conferinţele de presă sunt periodice, sediul este modernizat şi are chiar şi un birou de presă. Vineri, la ultima conferinţă de presă, Vasile Sabie, alături de care au fost Jean Chefani şi reprezentanţii organizaţiei de tineret Alexandru Smaranda şi Bogdan Sabie, a vorbit despre planurile conducerii PDL Curtea de Argeş pentru următoarele luni, până la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Astfel, conform unui regulament intern de funcţionare, vor fi monitorizate absenţele şi neimplicarea membrilor conducerii în activitatea partidului şi se poate ajunge la eliminarea chiulangiilor din Biroul Permanent Local. „Sper să nu fie cazul şi îmi doresc să facem o echipă puternică”, a spus Sabie, care a reiterat ideea că obiectivul PDL pentru viitoarele alegeri locale este câştigarea fotoliului de primar şi a majorităţii în Consiliul Local. De altfel, preşedintele PDL Curtea de Argeş a spus că „până de Sărbători USL se va rupe”, şi că el a făcut „echipă bună” cu preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, iar echipa se va face imediat după ruperea USL.
Copil sărac dar deştept ajutat de PDL
n elev al Şcolii Generale „Basarab I”, câştigător al mai multor concursuri, deştept, dar cu o situaţie materială modestă, a avut parte vineri de un cadou din partea PDL. Alexandru Petruţ Matei a primit din mâinile tinerilor pedelişti un ghiozdan pregătit pentru şcoală, un trening şi încălţări sport pentru ca şcoala să înceapă bine şi pentru el. Mama băiatului le-a mulţumit preşedintelui Sabie, doctorului Chefani şi tinerilor, cu lacrimi în ochi.
Mesaj la început de an şcolar
Preşedintele PDL Vasile Sabie a avut şi un mesaj la început de an şcolar. „Debutul unui nou an şcolar îmi dă prilejul să vă adresez tuturor urări de bine, sănătate, noroc şi multă putere de muncă. (…) Ca unul care m-am născut în acest oraş şi am învăţat într-un gimnaziu de aici, parcurgând mai apoi nivelurile de învăţământ liceal şi superior, consider că succesele obţinute de şcoala argeşeană, se înscriu printre componentele „cărţii de vizită” a municipiului nostru, reprezentând cea mai bună promovare în exterior. 
În dubla calitate de părinte de elevi şi consilier local acord o atenţie deosebită relaţiei dintre consiliul local şi mediul educaţional argeşean, o relaţie bazată pe sprijin necondiţionat, respect, dialog şi colaborare.  Doresc distinşilor  dascăli şi stimaţilor părinţi să îşi vadă eforturile răsplătite de succesele şi recunoştinţa copiilor. Adresez tuturor îndemnul de a colabora şi de a înţelege  că, ambiţia, sârguinţa şi stăruinţa la învăţătură, alături de optimismul şi gândul bun, pozitiv şi constructiv,   sunt valenţe ale învăţământul din Cetatea Basarabilor care rămâne punctul de plecare spre o viaţă mai bună, spre cultură şi civilizaţie. Baftă multă în noul an şcolar!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email