În opinia preşedintelui PDL Curtea de Argeş, Ştefan Lăzăroiu „PNL nu contează în sondaje!”

În ultima vreme presa centrală şi judeţeană a dat publicităţii mai multe sondaje de opinie realizate în vederea stabilirii candidaţilor pentru alegerile locale, mai întâi, şi apoi şi pentru alegerile generale din toamna anului viitor. Unele organe de presă, citând surse din partide, dau drept câştigător USL, altele anunţă că PDL va lua tot la alegeri.
Pentru Curtea de Argeş s-au făcut astfel de sondaje de către PDL, iar rezultatele vor fi făcute publice zilele următoare. Se pare că cel care va candida la fotoliul de primar al municipiului va fi o surpriză, dar se vehiculează numele unei persoane cunoscute la Curtea de Argeş datorită profesiei sale.
Şi PDL a informat presa cu privire la unele rezultate parţiale ale sondajelor pe care le-a făcut. L-am întrebat pe preşedintele organizaţiei locale, Ştefan Lăzăroiu, de ce a dat presei doar rezultate parţiale şi când va face publice rezultatele finale ale sondajelor. „Am dar drumul sondajelor noastre pentru că USL a lansat pe piaţă sondaje falsificate. PNL nu contează, mai mult de 6% nu are, iar PSD nu are cum să aibă 72%. PSD Bucureşti a anunţat judeţele în care USL are peste 70%, iar Argeşul nu era printre ele. Atunci, mă întreb, cine minte, PSD Bucureşti sau organizaţia PSD din Argeş! Anul trecut, PSD avea cele mai multe voturi. Acum, nu”, ne-a spus Lăzăroiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email