Ştefan Dumitrache – “La Curtea de Argeş PSD are sub 50% încredere a cetăţenilor”

Motivul este  „nerealizarea programului electoral”, spune comunicatorul şef al organizaţiei locale

 

La Curtea de Argeş PSD a câştigat tot ce se putea la alegerile locale – primarul, viceprimarul şi majoritatea mai mult decât confortabilă  în Consiliul Local. Programul electoral era frumos şi ambiţios, iar candidatul la Primărie, primarul de acum  Constantin Panţurescu, a avut sloganul – „Pornim implicarea, stopăm nepăsarea!”. Într-un an şi jumătate totul s-a făcut praf, şi asta o spun chiar colegii de partid ai primarului, şi nu oricare, ci responsabilul cu comunicarea, Ştefan Dumitrache. „La alegeri am avut peste 80% încredere a populaţiei, acum avem sub 50%”, spune Dumitrache. În opinia sa, rezultatul dezastruos de acum este cauzat de nepunerea în practică a promisiunilor din campania electorală. „Oamenii aşteaptă realizarea programului electoral, care a întârziat în acest an cel puţin cu realizarea celor două obiective – bazinul de înot şi modernizarea străzii Valea Iaşului. E normal ca cetăţenii să fie supăraţi, dar noi sperăm să avem un constructor bun la bazinul de înot, unde a a avut loc licitaţia de lucrări, iar la Spital se înaintează cu proiectul”, declară Ştefan Dumitrache.

Ce promitea PSD în 2016

Iată câteva puncte din programul cu care Constantin Panţurescu şi echipa sa de la PSD a câştigat alegerile – „Staţie de epurare modernă, extinderea reţelei de canalizare şi îmbunătăţirea calităţii apei în municipiul Curtea de Argeş, organizarea unor spaţii de agrement în zona fostului lac Curtea de Argeş care să cuprindă piste de biciclete, role,carturi, extinderea biobazei care să permită eradicarea fenomenului câinilor comunitari într-un mod european, creştin, refacerea carosabilului afectat de lucrările de utilităţi şi asfaltarea străzilor nemodernizate”.

„Dragii mei argeșeni, vreau să veniți la primărie ca la dumneavoastră acasă, să vi se spună Bună ziua, să vă zâmbească primarul și funcționarii de la ghișeu. Este atât de simplu și civilizat! Pornim implicarea, stopăm nepăsarea!

(…) Aș vrea să vă vorbesc despre cea mai mare dorință a argeșenilor: investițiile și locuri de muncă. De o viață am muncit pentru cetățeni și știu să lucrez în folosul oamenilor, să-i ascult și să-i ajut. Trebuie să acordăm facilități firmelor care vor să investească în zonă și să creștem gradul de confort al cetățenilor (străzi curate, rețele extinse de alimentare cu apă și canalizare)”, le promitea primarul argeşenilor în campania electorală.

Ce promisiuni au fost realizate

Dacă e să le luăm pe rând, constatăm că a cam dat greş cu toate – staţia de epurare s-a dovedit a fi de nerealizat, fiind nevoie de alt studiu de fezabilitate, de alţi bani adică, extinderea reţelei de canalizare poate se va face dar deocamdată nu se ştie cine se va ocupa de ea, Aquaterm sau RAJA, scandalul fiind în toi după cum aţi aflat din ziarul nostru, spaţiile de agrement au rămas doar pe hârtie, ca şi extinderea biobazei şi refacerea carosabilului afectat de lucrări.

Poate cea mai amară pastilă pentru cetăţenii din Curtea de Argeş, majoritatea votanţi ai PSD, o reprezintă însă creşterea salariilor din Primărie. Panţurescu promitea funcţionari amabili, politicoşi şi eficienţi. Deocamdată sunt doar bine plătiţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email