În noiembrie, bazinul de înot trebuie să fie gata

Lucrările la bazinul de înot de la Curtea de Argeş au început pe 2 mai, iar pe 2 noiembrie trebuie să fie gata. După organizarea de şantier lucrările au intrat în linie dreaptă, pentru că termenul nu trebuie să fie depăşit.

3G Sport- IP SRL a câştigat licitaţia pentru bazinul de înot de la Curtea de Argeş, potrivit anunţului publicat de Primărie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. La licitaţia organizată pe 31 august anul trecut au fost depuse trei oferte. Prima a fost  a SC 3GSPORT—IP SRL, din Ilfov, a doua a asocierii formate din S.C. BUILDING  CONSTRUCTION MEA SRL  lider asociere şi BUILIDING DESIGN 2000 TOP SRL, iar a treia ofertă a fost depusă de Asocierea  formata din S.C. CONDOR GEL TRANS SRL – Iider asociere, RCM CONSTRUZIONI SRL— asociat şi ADURO IMPEX SRL—asociat. După lungi deliberări şi câteva erate, comisia de licitaţie a decis că prima ofertă e câştigătoare iar complexul de înot va costa 2.911.911 lei, fără TVA.

Contractul scos la licitaţie este pentru  „activităţi de proiectare şi execuţie a Complexului de Nataţie din Municipiul Curtea de Argeş”, şi presupune „activităţi de proiectare şi realizarea tuturor documentelor proiectului, precum şi acordarea de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor (inclusiv asistenţă pe parcursul perioadei de garanţie a lucrărilor), respectiv execuţia lucrărilor necesare pentru execuţia investiţiei”, potrivit anunţului de pe SEAP.

Valoarea estimata a contractului de achiziţie publică a fost de 3.060.386 lei, dar aceasta nu cuprinde şi cheltuielile diverse şi neprevăzute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email