„În loc să facem bloc pentru doctori, mai bine le dăm banii lor!”

La Curtea de Argeş se construieşte un bloc ANL pentru medici, cu 12 apartamente. Agenţia Naţională  pentru Locuinţe a lansat deja licitaţia pentru un „Contract de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție “Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Argeș, municipiul Curtea de Argeș, str. Cuza Vodă, nr. 6-8, specialiști din sănătate”. Vor fi 12 locuințe, patru garsoniere, patru apartamente cu două camere, patru apartamente cu trei camere. Blocul va avea parter și patru etaje, iar lucrările tehnico-edilitare aferente investiției se suportă de către Primăria municipiului Curtea de Argeș, din surse de la bugetul local.

Valoarea estimată a lucrărilor este de  2,199,049 lei, iar contractul va fi atribuit societăţii sau asocierii cu cea mai mică ofertă de preț. Data limită de depunere a ofertelor  fost 21 august. S-au înscris la licitaţie două firme – SC Zeus, din Piteşti, şi SC Transcom Caraiman, din Slatina.

Nu toată lumea este de acord însă cu construirea acestui bloc, unii oameni de afaceri având alte idei. „Sunt 100 de medici din Curtea de Argeş care au terminat Medicina în ultimii 10 ani, să zicem. În loc să facem un bloc pentru medici, mai bine i-am căuta pe ei, i-am chema la Curtea de Argeş şi le-am da lor banii”, spune liberalul Liviu Nicolae.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email