În drum spre Liga lui Mitică – Trei puncte mari pentru Inter


F.C. Internaţional Curtea de Argeş a mai trecut un hop în drumul spre Liga I. Sâmbătă la Mioveni, echipa lui Benone Lazăr a jucat cam 60 de minute cocoşată de importanţa meciului, şi speriată că nu poate învinge o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu. Golul lui Claudiu Ionescu , un adevărat eurogol, a avut darul să-i „trezească” pe jucătorii Interului, care s-au avântat în atac riscând foarte mult. În minutul 70, Badea scapă singur de la centrul terenului, dar portarul Pampea deviază mingea miraculos pe lângă poartă. Scăpată ca prin minune de un 0 – 2, echipa oaspete reuşeşte egalarea în minutul 73 prin Frăsineanu, fostul jucător al Daciei transferat în iarnă. Vezan deviază perfect către „Frăsi”, iar acesta îl învige pe Ilie cu un şut de la 8 metri, lateral stânga: 1 – 1.

Pampea providenţial, Vezan cu pasele, Dicu şi Kone cu golurile

Acelaşi Vezan a mai scos din joben o pasă măiastră în minutul 81, de data aceasta către Dicu. Pasa lui Vezan l-a lăsat pe Dicu „cu jockerul pe liber”, aşa cum spun fotbaliştii; acesta îl driblează şi pe portarul Ilie, după care înscrie în poarta goală: 1 – 2. Dacia nu se împacă cu gândul înfrângerii şi se năpusteşte în atac. Vintilă şutează milimetric peste poartă de la 12 metri, în minutul 89, iar peste două minute, Pampea salvează providenţial de sub bară, o minge trimisă cu capul de la numai 5 metri de un jucător al Daciei! Când toată lumea aştepta finalul partidei, Kone se trezeşte cu mingea venită dintr-un carambol, în faţa portarului Ilie, şi stabileşte scorul final: 1 – 3.

Suspiciuni nefondate

Suspiciunile că meciul ar fi blat, partida fiind scoasă de la casele de pariuri, s-au dovedit a fi neîntemeiate. S-a jucat cu nerv, au ieşit scântei, a fost tensiune atât în teren cât şi în tribune. Arbitrul Gabriel Mocean din Câmpia Turzii a arătat de patru ori cartonaşul galben, Năuiu de la gazde şi Chiricheş, Frăsineanu şi Constantinescu de la Internaţional. Din păcate pentru echipa pregătită de Ştefan Stoica, la meciul din etapa intermediară de miercuri în care F.C. Internaţional va juca marele derby cu echipa din Tg. Mureş, Frăsineanu şi Constantinescu nu vor juca fiind suspendaţi pentru cumulul de cartonaşe galbene.

Publicul din Mioveni a ţinut cu Interul!

La meciul din liga a doua dintre echipele argeşene au fost prezenţi aproximativ 1.000 de spectatori. Contrar aşteptărilor, majoritatea au ţinut cu F.C. Internaţional Curtea de Argeş! „Dacă F.C. Argeş va fi retrogradată, măcar să avem şi noi o echipă în Liga I”, spuneau spectatorii. Şi aveau dreptate…

Ştefan Stoica este mulţumit de rezultat, dar nemulţumit de joc

„Sunt bucuros de rezultat, dar supărat pentru felul în care au jucat băieţii mei. Totuşi, în ultimile 20-25 de minute şi-au dat seama că, dacă nu luptă şi nu aleargă, nu obţin nimic. Astăzi am avut noroc. Repet, nu mi-a plăcut jocul echipei noastre; poate că jucătorii erau cu gândul mai mult la meciul de miercuri cu CSM Tg. Mureş, o partidă crucială pentru noi. S-a simţit şi absenţa lui Răduţ, iar pentru meciul cu cei de la Tg. Mureş, sunt suspendaţi Frăsineanu şi Constantinescu, pierderi importante”. Declaraţia aparţine antrenorului Ştefan Stoica de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email