În Curtea de Argeş, Doar două locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) din municipiul nostru, pune la dispoziţia argeşenilor, în această perioadă, peste 100 de locuri de muncă. Cele mai multe locuri de muncă disponibile sunt în domeniul confecţiilor, însă în acelaşi timp mai sunt posturi vacante pentru mecanici auto, spălători auto, zidari, dulgheri, fierari sau muncitori necalificaţi. Pentru cele mai multe locuri de muncă din oferta ALOFM angajatorii solicită studii medii, absolvirea unei şcoli profesionale sau a unor programe de formare profesională. De asemenea, oferta cuprinde şi două posturi pentru cei cu studii superioare, unul pentru inginer în confecţii, iar cel de-al doilea pentru un economist.
Potrivit unei statistici prezentate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), în judeţul Argeş au fost puse la dispoziţia solicitanţilor 1.150 de locuri de muncă vacante nou înregistrate. Din numărul total al acestora, nu mai puţin de 72,87% reprezintă oferte pentru persoane cu un nivel de instruire primar, gimnazial şi profesional.
Totodată, AJOFM organizează în această perioadă patru cursuri de formare profesională pentru lucrător comercial şi bucătar, la care s-au înscris 88 de persoane aflate în evidenţa Agenţiei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email