În august se fac primele probe la stația de epurare

La stația de epurare se lucrează la ultimele detalii. S-au turnat până acum mii de metri cubi de beton, instalațiile urmează să fie montate și mai e puțin de lucru la clădirile care adăpostesc birourile personalului care va deservi stația. Este poate cea mai mare investiție, și una dintre cele mai importante, care se fac la Curtea de Argeș în ultimii 30 de ani.

De „Serviciile de elaborare proiect tehnic de execuție, inclusiv detalii de execuție, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție Stație de tratare cu treaptă mecanică, biologică și terțiară și instalație de primire vidanja, Curtea de Argeș”, cu o valoare estimată de 23.576.236 lei plus TVA, se ocupă asocierea BUGARU TRANS (Leader), SC TOTAL PUR DESIGN SRL, HIDRO CONSTRUCŢIA ARGEŞ, HYDROSTROY AD, INTERMAK INGINERIE.

Contractul include „Activitățile de proiectare; lucrări de demolare acolo unde este cazul; lucrări de construcție; furnizarea şi montarea utilajelor şi echipamentelor tehnologice; testare şi punere în funcțiune; monitorizarea funcționării SE; remedierea eventualelor defecte apărute în Perioada de Garanție; instruirea personalului Beneficiarului”.

Perioada de proiectare a fost de 120 de zile (4 luni), iar lucrările trebuie realizate în 360 de zile (12 luni), la care se adaugă perioada de garanție care este de minim 36 de luni de la semnarea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor, conform sistemului electronic de achiziții publice.

Șeful de șantier spune că în august speră să facă primele probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email