În aşteptarea gunoierilor

Ocupanta locului doi în clasamentul seriei secunde din Liga a II-a, F.C. Argeş, va întâlni sâmbătă, 20 martie, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, de la ora 11.00, pe CS Otopeni. În acest retur de campionat, echipa antrenată de Cristi Negru a jucat numai un singur meci, 2 – 0 la FCM Tg. Mureş, iar în etapa a doua a învins pe Drobeta Tr. Severin cu 3 – 0, la masa verde, mehedinţenii retrăgându-se din campionat. După această etapă, Argeşul trecuse pe primul loc, dar cum şi F.C. Baia Mare a fost exclusă din campionat, meciul lor cu UTA a fost omologat cu 3 – 0 pentru arădeni care au trecut astfel pe primul loc al clasamentului seriei a doua din liga secundă. Etapa a treia a fost amânată cu o săptămână din cauza timpului nefavorabil, astfel că F.C.Argeş va susţine sâmbătă al doilea meci în acest retur cu echipa subvenţionată de gunoieri şi vidanjori.

Au primit salariile în avans!

„Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm pentru a ne menţine pe locurile 1-2 care aduc promovarea. Nu ne va fi uşor, CS Otopeni fiind e echipă periculoasă, retrogradată din prima Ligă în vara anului trecut, ca şi F.C. Argeş. Jucătorii sunt decişi să câştige cele trei puncte, iar în lotul nostru este o linişte cum n-a mai fost demult, patronul Cornel Penescu achitând salariile în avans pe luna martie”, spunea antrenorul Cristi Negru. F.C. Argeş este singura echipă din campionatele României care a plătit salariile jucătorilor în avans!

Mircea Stan şi Dan Lăcustă pot reveni în echipă

Singurele probleme medicale din lotul alb violeţilor sunt cele ale fundaşilor Mircea Stan şi Dan Lăcustă. Cei doi au avut norocul ca etapa a treia a returului să fie amânată cu o săptămână, şi au avut timp de recuperare, astfel că sunt mari şanse, mai ales pentru Mircea Stan, ca ei să poată evolua în meciul cu CS Otopeni.

Va arbitra Teo Crăciunescu

Meciul Argeşului cu CS Otopeni va fi arbitrat la centru de vâlceanul Teo Crăciunescu, iar la cele două linii vor oficia Lucian Sârbu şi Dănuţ Dumitru, ambii din Focşani. Observator va fi Eduard Alexandru din Ploieşti, fiul lui Valentin Alexandru, vicele de la Federaţia Română de Fotbal. Lotul pregătit de trioul Cristi Negru – Cornel Iliescu – Iulian Anghel va intra joi la prânz în cantonamentul de la Baza Vulturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email