În atenția tuturor abonaților S.C. AQUATERM AG 98 S.A.

Conducerea societății informează utilizatorii serviciului de apă și canalizare că în perioada 01.07.2020 – 30.09.2020 vor avea loc citiri de regularizare a consumului de apă pe raza mun. Curtea de Argeș.

Abonații la apă și canalizare au obligația de a permite accesul salariaților SC  AQUATERM AG 98 SA pentru a citi apometrele și pentru efectuarea de verificări la bransamentele de apă.

În conformitate cu prevederile art. 39, alin. 4, lit. c, din Legea nr. 241/2006, a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, modificată și republicată, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 la 10.000 lei, refuzul utilizatorilor de a permite operatorului accesul la dispozitivele de măsurare-înregistrare, în scopul efectuării controlului, inregistrării consumurilor ori pentru executarea lucrărilor de întreținere și reparații.

Pentru siguranța cetățenilor, pentru a nu permite accesul persoanelor neautorizate, informăm abonații SC AQUATERM AG 98 SA, că salariații societății dețin legitimatii de serviciu și veste personalizate cu numele firmei.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin!

Director general,

Claudia Mihăilescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email