În al treilea meci din cantonamentul austriac – Egal cu ruşii

În prima repriză, antrenorul Ionuţ Badea a folosit echipa: M. Popa – G. Matei, Pintili, Chiricheş, Frăsineanu – Băcilă, Nasser, Nistor, C. Lazăr (46 R. Neagoe) – D. Stan, Apostu. După minutul 75, au mai jucat: Zimermman, Vukadinovici, Antohi, G. Neagu, Filip, Al. Vlad, Ciucur, Fl. Popa, Brata şi Adi Iordache. Nu au fost folosiţi portarul Daniel Mutu şi mijlocaşii Răzvan Dobre şi Claudiu Voiculeţ, ultimul fiind uşor accidentat la gleznă, motiv pentru care medicii i-au recomandat două zile repaus. „A fost un bun meci de pregătire în care jucătorii au respectat obiectivele propuse, dar după minutul 75 când am făcut mai multe schimbări, lucrurile n-au mai fost aşa cum le-am dorit, dovadă golul primit în minutul 87. Sperăm să ne completăm lotul în aceste zile cu jucătorii de care mai avem nevoie pentru a ne dubla posturile”, spunea Ionuţ Badea.

Viera a semnat pe trei ani cu Internaţional

Fundaşul ivorian Ousmane Viera a semnat un contract cu F.C. Internaţional Curtea de Argeş valabil pe trei ani. Viera va ajunge în Austria pentru a se alătura lotului pregătit de Ionuţ Badea, luni sau cel târziu marţi, deoarece aşteaptă ca impresarul său să vină din Suedia pentru a pune la punct ultimile detalii contractuale. Ivorianul a primit şi viza de intrare în Austria, astfel că se va pregăti cu lotul Interului până vineri, 9 iulie când se vor întoarece în ţară.

Vine un fundaş dreapta macedonean

„Mai avem nevoie de trei jucători pentru a ne dubla posturile în echipă. Astăzi va ajunge în cantonamentul de la Tarnsweg un macedonean, fundaş dreapta, de 21 de ani, component al lotului de tineret. Sperăm ca săptămâna viitoare să semnăm contractul cu jucătorul macedonean”, spunea vicepreşedintele clubului argeşean, Emanuel Marinescu. Oficialul de la Internaţional Curtea de Argeş mai spune că vor mai veni la echipă încă doi jucători: un mijlocaş dreapta şi un atacant, jucători care în campionatul trecut au evoluat în Liga I.

Astăzi, Interul joacă cu Mlada Boreslav

Luni, 5 iulie de la ora 19.00, F.C. Internaţional Curtea de Argeş va susţine al patrulea meci de pregătire din stagiul austriac. Echipa lui Ionuţ Badea va întâlni gruparea sârbă,  Mlada Boreslav. În cele trei meciuri disputate până acum de F.C. Internaţional Curtea de Argeş au câştigat unul, 2 – 0 cu F.C. Gambswirt (Liga a II-a din Austria), şi au remizat cu Videoton (Ungaria), 3 – 3, şi cu Saturn Moscova (1 – 1).  Până vineri când vor pleca din Austria, echipa lui Ionuţ Badea va mai susţine încă un meci de pregătire cu un adversar care va fi stabilit marţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email