Îl lăsăm să moară?!


Atunci când pleci pe lumea cealaltă nu iei nimic cu tine în mormânt, spune o vorbă românească. Dacă ai şansa, te gândeşti bine ce ai făcut în viaţă şi realizezi, poate, ce e mai important. Ce e mai important? Averea sau sănătatea? Dacă pe locul doi sunt banii, atunci salvaţi o viaţă! Viaţa unui tânăr tătic, pe care vestea că ar putea muri l-a lovit ca un trăsnet. Are doar 30 de ani şi nu vrea să lase în urma sa pe cei doi băieţei gemeni. Vrea să-i vadă crescând şi să se bucure de ei. Cine are copii ştie ce înseamnă. Gândiţi-vă numai o clipă cum ar fi ca viaţa dumneavoastră să atârne de un fir de aţă sau, mai bine zis, să depindă exclusiv de un sac de bani.

Poveste tristă cu final… la mâna dumneavoastră

De curând, viaţa lui Robert Mihai Polojan s-a schimbat radical. El a primit o veste tulburătoare care avea să îi dea toate planurile peste cap. Robert şi-a întemeiat o familie el fiind căsătorit cu iubirea vieţii lui, care i-a dăruit doi băieţi gemeni, Radu şi Ştefan. Tot ce îşi doreşte în viaţă este să reuşească să îşi crească micuţii mari şi să îi vadă la casele lor. Destinul nu a fost, însă, de partea lui. Primele simptome ale bolii au fost dureri de cap groaznice şi ameţeli. Au urmat zile întregi de consultaţii, iar diagnosticul a fost unul crunt: tumoare cerebrala talamica stângă. Robert are nevoie de tratamente ce implică costuri foarte mari, de zeci de mii de euro. O şansă pentru tatăl a doi copii minunaţi este urmarea unui tratament intensiv şi o operaţie la o clinică din Viena (KA RUDOLFSTIFTUNG). Operaţia costă foarte mult, iar tânărul nu a reuşit să strângă banii. Optimist, Robert nu a încetat să spere că totul va fi bine, aşa că a împrumutat din toate părţile până a strâns suma de bani necesară pentru operaţie. El a plecat spre Austria în prima zi a acestei luni, însoţit de fratele său, lăsând cu sufletul la gură toată familia sa. În cazul unei operaţii reuşite, el se va întoarce acasă în aproximativ două săptămâni.

Dacă vă lasă inima, puneţi o sumă în cont!

Dar, deoarece sitaţia financiară a familiei nu îi permite plata datoriilor făcute pentru deplasarea la Viena, efectuarea operaţiei şi ulterioarele tratamente pe care le va urma în speranţa că se va face bine şi va reuşi să îşi crească gemenii, orice sumă din partea dumneavoastră este binevenită. Pentru donaţii în vederea finalizarii cu succes a tratamentelor puteţi să-l contactati personal la adresa de e-mail robert_polojan@yahoo.com sau să utilizaţi direct numărul de cont:
RO23RZBR0000060003023081(LEI) deschis la Raiffeisen Bank Curtea de Arges, titular cont: Polojan Robert Mihai.
Persoanele juridice doritoare vor putea primi ulterior contract de sponsorizare în baza donaţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email