Ieri, zi agitată la DNA şi liniştită la Curtea de Apel

Încă de la ora 8.00 au fost aduşi, ieri, la DNA, Gheorghe Constantin, Liviu Făcăleaţă şi Cristian Libertatu pentru a li se pune la dispoziţie rechzitoriul procurilor. Pentru acelaşi motiv a venit şi Florin Prunea, dar acesta a sosit de la Bucureşiti puţin după ora 10.00. Până la închiderea ediţiei ziarului nostru, cei patru nu plecaseră de la DNA.

Prunea este acuzat de trafic de influenţă şi luare de mită

Deşi spunea că este chemat la DNA doar în calitate de martor, Florin Prunea a venit ieri la DNA pentru a lua la cunoştinţă rechzitoriul întocmit de procurori. „Prunea este învinuit de trafic de influenţă şi luare de mită”, spunea o sursă din cadrul DNA Piteşti. După trei ore de audieri, avocatul lui Florin Prunea a ieşit la magazinul de lângă sediul DNA şi a cumpărat o sacoşe plină cu mâncare, semn că audierile se continuau până târziu.

Supă şi mâncare de regim pentru Costică-Vâlcea

Soţia fostului preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitrii, Gheorghe Constantin, i-a adus acestuia de la Vâlcea supă pasată şi alte alimente de regim pe care acesta are voie să le consume. Şi soţia lui Liviu Făcăleaţă era pe la uşile DNA-ului, împreună cu soţia lui Cristian Libertatu cu fetiţa lor în cărucior.

Duba şi un poliţist nervos

În jurul orei 15.00. a sosit duba pentru a-i lua înapoi la arestul poliţiei, dar după cinci minute, poliţistul care conducea duba a plecat nervos spunând: „Vin înapoi la ora 20.00”. Cu certitudine, se poate spune că ziua de ieri a fost cea mai lungă de la începutul acestui caz.

A patra cerere de eliberare respinsă

La Curtea de Apel a fost judecată cererea lui Cornel Penescu de eliberare sub control judiciar. Această cerere a fost a patra de la arestarea omului de afaceri argeşean. Şi a fost cea mai scurtă şedinţă de până acum. Nu a durat decât 25 de minute! Ca şi până acum, cererea a fost respinsă de magistraţi, ca fiind nefondată şi neîntemeiată, astfel că Finanţatorul Argeşului rămâne mai departe în arest. Avocaţii lui Cornel Penescu mai au un singur recurs de făcut, cel de eliberare pe cauţiune. Mandatul său va expira pe 30 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email