Ieri, S-a dat startul turneului internațional Vitality Open Tour!

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, Francesco Ricci Bitti, apreciază modul în care acesta este organizat
Ieri au început meciurile de pe tabloul principal al turneului de tenis Vitality Open Tour, competiţie inclusă în cadrul ITF (International Tennis Federation). Aflat la prima ediţie, turneul a reunit la start un număr de 288 de participanţi, dintre care au ajuns pe tabloul principal al competiţiei doar 32 dintre aceştia, care provin din ţări precum Italia, Moldova, Canada, Slovacia sau România.
Modul de organizare a turneului Vitality Open Tour a atras atenţia şi oficialilor din cadrul ITF, care au apreciat eforturile organizatorilor, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii bune. „Vitality Open Tour este un turneu Men’s Futures din Circuitul Pro. Astfel de evenimente oferă tinerilor jucători profesionişti oportunitatea de a concura cu cei care le sunt contemporani şi de a-şi stabili un echilibru pe scara clasamentelor internaţionale. Bineînţeles, un turneu de acest rang necesită resurse enorme, pentru ca totul să se desfăşoare la cel mai înalt nivel, de aceea aş dori să mulţumesc organizatorilor care s-au implicat din partea Tenis Club Curtea de Argeş. Sper să vă bucuraţi de o săptămână agreabilă, încununată de succese”, a declarat Francesco Ricci Bitti, preşedintele ITF.
Favorit principal al competiţiei este italianul Claudio Fortuna, sportiv care ocupă poziţia 289 în clasamentul ATP, însă, cu sprijinul publicului, şi jucătorii din România, Petru Claudiu Luncanu şi Patrick Ciorcilă, ar putea ajunge în fazele superioare ale turneului dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email