Iată cum sunt diferite cazinourile fizice de cele online

Cazinourile fizice sau cazinourile online? Cu siguranță că sunt foarte multe diferențe între cele două alternative, unele cât se poate de importante atunci când vine vorba despre luarea deciziei privind pe care să îl frecventezi. Prin urmare și experiența oferită la fiecare dintre cele două va fi una diferită. Poate că nu știi pentru care anume să optezi, căci fiecare opțiune vine cu avantaje și dezavantaje, în egală măsură. Dar la fel de adevărat este că la începutul începuturilor, înainte de boom-ul tehnologic, au existat locațiile fizice de cazinouri, adică cele tradiționale care au dat startul unei activității populare și cu multe promisiuni de distracție. Și acestea au multe diferențe în comparație cu destinațiile virtuale, iar majoritate dintre ele nu sunt chiar atât de ușor de neglijat, cu toate că ambele au o gamă largă și variată de jocuri. Dar vorbim aici despre flexibilitate, despre operare, despre acces, despre foarte multe detalii complexe. Ca să nu ne mai lungim prea mult, iată mai jos câteva elemente distincte care fac cazinourile offline diferite în comparație cu cele online. Chiar, tu ai incercat frank casino online?

Cod vestimentar

 

La cazinourile fizice, adică la unitățile clasice din Las Vegas și din orice colț al lumii unde ajung printre cei mai înstăriți și curioși vizitatori se impune un dress code. Este cumva o regulă nescrisă a cazinourilor, ca cele mai împătimite înfruntări să se facă la costum sau în rochii de seară fastuoase. Asta, cumva, pentru a fideliza aspectul de eleganță al locației, despre a respecta jocurile de clasă și de a contribui la o atmosferă boemă, care amintește nostalgic de vremuri demult apuse.

Ai nevoie de buletin

 

Dacă în cazul cazinourilor online trebuie să îți faci un cont online, pe care să-l folosești ulterior înregistrării, în cazul locațiilor tradiționale lucrurile stau diferit. Aici trebuie să prezinți la intrare un buletin, din care ți se vor lua datele de identificare. Asta se face doar cu acordul tău, așa că nu trebui să te temi că informațiile îți vor fi prelucrate altfel decât pentru a fi folosite la acordarea premiilor, dacă va fi cazul, la părăsirea incintei. Cumva, nici accesibilitatea nu este atât de facilă, căci s-ar putea să ai nevoie de calitate de membru.

Se poate aglomera cu ușurință

 

Cazinourile online conferă un oarecare sentiment de intimitate, pentru că nu există limită pentru numărul de persoane și există întotdeauna loc pentru accesare. Nu același lucru se poate spune și despre cazinourile plasate în clădiri, care se pot aglomera instant, mai ales dacă sunt găzduite anumite evenimente. Bine, poți avea nevoie de o invitație sau de înscriere în avans, dar lucrurile pot scăpa ușor de sub control, dacă nu s-a impus o anumită anunțare în prealabil.

 

Varietatea de jocuri

 

Platformele online nu sunt restricționate de anumiți parametri tehnici, așa că pot oferi atâtea jocuri pentru câte au licență. Și sunt multe, în majoritatea cazurilor, uneori chiar și în versiuni diferite. Nu același lucru se poate spune și despre cazinourile originale, care dispun de un număr redus de opțiuni de gaming, tocmai pentru că ocupă un spațiu exclusiv destinat acestora și că trebuie să fie plasate pe o suprafață reală. Dar asta nu îngrădește cu nimic experiența de joc.

Depunerile și retragerile

 

Cu siguranță că ți-ai dat seama că lucrurile sunt diferite și în acest aspect, pentru că aici totul funcționează altfel când vine vorba despre online și offline. La cazinourile convenționale ai depozit în cash și primești jetoane pentru joc, acestea putând fi folosite la diverse jocuri. Atunci când vrei să retragi bani, atunci aceștia îți sunt oferiți la cerere. Însă, pe de altă parte, în cazul versiunii digitale, acest aspect este supus unor termeni și condiții ceva mai restrictivi și arată mai complicat. Depunerea este instantă, dar retragerile sunt ceva mai complexe și de durată.

 

Atmosferă asigurată

Știi deja la ce anume să te aștepți în cazul unui cazino online: un design cât mai ademenitor, muzică ambientală și în principiu cam tot ce știi că ți se poate oferi în cazul vizionării prin prisma unui ecran. Însă lucrurile arată diferit în offline, pentru că aici discutăm despre o experiență completă, un care înseamnă lumini puternice, muzica la maxim (poate prea gălăgios uneori), si diverse alte resurse de distracție pentru a anima atmosfera.

Elementul social

 

Dacă știi că ești o persoană mai retrasă, s-ar putea ca versiunea offline să fie fix ceea ce cauți, dacă vrei să eviți orice posibilă ocazie de socializare. Poți face asta printr-un chat, dar doar dacă simți nevoia, căci altfel nu există nicio condiționare în acest sens. Însă, la vizita într-un cazino fizic s-ar putea sa nu fie așa la îndemână să eviți discuțiile pentru că mulți ajung aici tocmai pentru a face conversatie din domeniu sau nu, pentru a discuta strategii.

Bonusurile

 

Cazinourile online și-au dobândit o bună și puternică popularitate, tocmai mulțumită bonusurilor oferite vizitatorilor. Sunt extrem de variate și de generoase toate aceste promoții, care se pot folosi în propriul avantaj. Însă, acestea lipsesc în cazul versiunilor offline, așa că nu mai profiți de acele beneficii promise anterior, cum ar fi – bonus la depunere, rotiri gratuite sau jocuri gratuite. Dar asta nu ar trebui să te oprească din nici una dintre aceste performanțe.

 

Mai puțin convenabil

 

Nu, nu vorbim aici despre faptul că trebuie să dai vreun test pentru a-ți fi permis accesul, căci absolut oricine se poate prezenta la un cazino online. Dar asta implică deplasare, care la rândul său are ramificații pentru a dispune de călătorie, de timp și de diverse alte resurse. Pe de altă parte, cazinourile la care poți ajunge cu un singur click au avantajul convenienței – se pot accesa de oriunde, oricând și oricum, fără restricții de niciun fel. Nu ai nevoie decât de un device cu acces la internet și de un mic buget.

 

Efectiv nu există niciun argument care să funcționeze în favoarea unuia sau a altuia, căci alegerea fiecăruia este cât se poate de obiectivă. Ca să te poți hotărî mai ușor, în ceea ce privește dacă preferi un cazino online sau unul offline, credem că cel mai simplu este să te hotărăști ce anume cauți și doar astfel îți va fi mai simplu și rapid să iei o decizie. Dar recomandăm să le și testezi pe ambele variante, că doar din scris este ceva mai dificil să îți faci o idee realistă, suficient de bună încât să te ajute să crezi că ai ales ce îți este potrivit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email