… Şi patronul n-a venit

După ce în primul meci de pregătire din această perioadă de pregătire, F.C. Argeş a învins echipa a doua a clubului cu 8 – 0, sâmbătă a terminat la egalitate, 1 – 1, cu CSM Rm. Vâlcea. Partida s-a disputat pe terenul sintetic al complexului „Nicolae Dobrin” în faţa a 100 de spectatori curajoşi în a înfrunta frigul. Mulţi din cei prezenţi au sperat ca la meci să vină şi patronul Argeşului, Cornel Penescu, eliberat vineri seara din închisoare, însă au sperat degeaba. Patronul n-a venit…

Un semnal de alarmă

Antrenorul Cristi Negru a început acest meci cu echipa care se vrea a fi de bază în retur: Boşneag – Mircea Stan, Daniel Bălaşa, Ionuţ Cazan, Ilie Poienaru – Alin Popa, Iulian Tameş, Elias Bazzi, Cosmin Năstăsie – Adrian Dulcea, Adrian Voiculeţ. Spre surprinderea celor prezenţi, alb violeţii au jucat neconvingător fiind surprinşi de o echipă nouă şi foarte tânără pregătită de Alin Artimon. Vâlcenii au şi deschis scorul în minutul 22 prin Marius Curtuiuş, şi au mai ratat câteva oportunităţi la poarta lui Boşneag. Faptul că la finalul primei reprize jucătorii Argeşului se certau între ei este un serios semnal de alarmă în privinţa viitorului apropiat al echipei.

Boboacă a adus egalarea

În repriza a doua, Cristi Negru a trimis în teren alţi 11 jucători care au reuşit mai mult decât titularii de drept. Roberto Boboacă a înscris golul egalării în minutul 72, astfel că partida s-a terminat la egalitate. În partea a doua au evoluat la F.C. Argeş: Coca, Voicu, Diţă, Lăcustă, Cotigă, Boboacă, Doman, Cârstoiu, Ivănică, Beurean, R. Cârstea.

Proteste ale galeriei

Ca de obicei, galeria Argeşului formată din vreo 20 de oameni tineri şi foarte tineri, a scandat împotriva patronului Cornel Penescu, cel care finanţează cum poate echipa. Relaţia conducere – galerie nu este nici pe departe roză, principala nemulţumire a suporterilor fiind prezenţa în conducerea clubului a unor oameni care n-au tangenţă cu fotbalul, precum preşedintele Severius Stancu şi delegatul Cătălin Barbu. Poate revenirea lui Cornel Penescu va dezamorsa situaţia tensionată dintre galerie şi conducerea clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email