Hoțul care a furat puii de la ferma din Băiculești a fost prins

Polițiștii de la Curtea de Argeș au reținut persoana care a furat pui de la ferma din Băiculești. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din municipiu, angajat al fermei.

”În data de noaptea de 05 spre 06 iunie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către reprezentantul unei societăți comerciale din Băiculești, cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras circa 1.000 de pui din incinta societății.
Ca urmare a sesizării, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 43 de ani, din Curtea de Argeș, angajat al societății, care conducea un autoturism pe raza comunei Băiculești, iar în interiorul acestuia au fost identificați circa 1.000 de pui.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.
Prejudiciul, cu o valoare estimată la 15.000 de lei, a fost recuperat integral și predat către reprezentanții persoanei vătămate.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 07 iunie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmite IPJ Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email