Horia Herciu a câştigat un nou trofeu la tenis de câmp

Horia Herciu, unul dintre cei mai talentaţi jucători de tenis din municipiu, a reuşit să câştige un nou trofeu important. Elevul în vârstă de doar 12 ani s-a impus în finala Turneului „Cupa Tenis Club”, unde l-a învins pe Teodor Gibescu din Piteşti
La Curtea de Argeş s-a desfăşurat, zilele trecute, turneul de tenis „Cupa Tenis Club”. La competiţia care este inclusă în calendarul Federaţiei Române de Tenis au participat unii dintre cei mai talentaţi copii din ţară, cu vârste cuprinse  între 10 şi 14 ani. „Au participat copii din Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Mioveni, Câmpulung, Baia Mare, Sibiu, Craiova şi Buzău. Turneul s-a desfăşurat atât pe categorii de vârstă, cât şi pe secţiuni, pentru masculin şi feminin”, ne-a spus Gheorghe Borţan, preşedintele AS Tenis Club Curtea de Argeş.
La turneu au participat şi mai mulţi copii din municipiul nostru, însă cel mai bun rezultat a fost obţinut de Horia Herciu. Acesta s-a clasat pe locul I la categoria – 14 ani, deşi a revenit de puţin timp în circuit, din cauza unei accidentări care l-a ţinut pe marginea terenului câteva luni de zile. Horia Herciu a învins în finala competiţiei cu 6 – 3; 6 – 4, pe Teodor Gibescu din Piteşti.
Câştigătorii competiţiei sunt următorii elevi:
– Andrei Firaru, clubul Campion Olt  – locul I – categoria 10 ani băieţi;
– Liliana Rogojinoiu, clubul Tineret Vâlcean – locul I – categoria 10 ani fete;
– Mihai Ciungu, Clubul Dacia Mioveni – locul I – categoria 12 ani băieţi;
– Arriana Grigoruţa, clubul Axopolis Cernavodă – locul I – categoria 12 ani fete;
– Horia Herciu, Tenis Club Curtea de Argeş – locul I – categoria 14 ani băieţi;
– Aida Sobh, clubul AS Club Politehnica Bucureşti – locul I – categoria 14 ani fete;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email