Handbal Club Curtea de Argeş, locul III la turneul final al Campionatului Naţional

Echipa de handbal feminin Sport Club Curtea de Argeş – juniori IV a participat, zilele trecute, la turneul final al Campionatului Naţional, ce s-a desfăşurat la Ploieşti. În urma meciurilor disputate în cadrul competiţiei, sportivele din municipiul nostru au încheiat turneul pe locul III.
La turneul final al Campionatului Naţional, alături de Sport Club Curtea de Curtea de Argeş, au mai participat echipele calificate din judeţele Prahova, Giurgiu, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Călăraşi. Astfel, după tragerea la sorţi, sportivele din municipiul nostru au fost repartizat în grupă cu formaţiile CSM Ploieşti, Activ Plopeni şi CS Târgovişte. Fetele pregătite de prof. Claudiu Voinea au învins în primul meci pe Activ Plopeni cu 9 – 5, iar în cel de-al doilea meci au câştigat cu 12 – 9 în faţa echipei CS Târgovişte. După aceste rezultate HC Curtea de Argeş a disputat finala grupei, unde, din păcate, a fost învinsă de CSM Ploieşti cu 15 – 14, după un meci echilibrat. Apoi, potrivit regulamentului, s-au disputat meciurile pentru stabilirea clasamentului final al competiţiei. Aici, HC Curtea de Argeş a învins pe Danubius Călăraşi cu 13 – 11, ocupând astfel locul trei la turneul final al Campionatului Naţional. „Este un rezultat foarte bun având în vedere că procesul nostru  de antrenament nu se ridică la nivel corespunzător. Nu ne permitem să plătim la sala de sport a municipiului mai mult de două antrenamente, iar aria de selecţie este mai mică, tot mai puţini elevi venind să facă sport de performanţă. Însă, cu toate aceste greutăţi facem lucruri foarte bune. Mulţumesc pe această cale părinţilor, sponsorilor noştri tradiţionali Casa Ta, Ipee Trading Impex, domnului Romeo Bridinel şi cotidianului INTERES ARGEŞEAN pentru că mediatizează permanent activităţile sportive”, a declarat Claudiu Voinea, preşedintele Sport Club Curtea de Argeş.
Handbalistele din municipiu, invitate la turnee internaţionale
Rezultatele bune obţinute de Handbal Club Curtea de Argeş au atras atenţia mai multor cluburi puternice din ţară, drept pentru care sportivele din municipiul nostru au fost invitate la turnee naţionale sau internaţionale. „În vara acestui an la invitaţia clubului Corona Braşov, vom participa la un puternic turneu internaţional, unde vom întâlni echipe din Ungaria, Croaţia, Serbia şi Danemarca. De asemenea, am fost invitaţi şi la un alt turneu, care se va desfăşura în Ungaria”, ne-a spus Claudiu Voinea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email