Hattrik-ul Bulgarului


Ultimul meci în liga a doua al echipei antrenate de Murinho – Stoica n-a fost un galop de sănătate cum arată scorul final. Deja promovaţi în Liga lui Mitică, jucătorii Interului care au dus greul campionatului au intrat în vacanţă de acum două săptămâni, şi în locul lor Ştefan Stoica a mizat pe nouă jucători sub 19 ani. Dar şi aşa s-a jucat cu gândul mai mult la petrecerea de promovare şi la primele care urmează să vină pentru această performanţă. Salvarea a venit din partea „Bulgarului” Stoianof care, introdus în repriza a doua, a reuşit hattrik-ul în numai 20 de minute.

Costică şi-a ascultat antrenorul

Antrenorul Ştefan Stoica şi-a călcat pe inimă şi l-a scos la pauză pe Alexandru Stoica, fiul său, şi l-a trimis în teren pe „Bulgaru”, Ovidiu Stoianof, pentru a rezolva meciul cu iz de sărbătoare. Apoi i-a strigat lui Constantinescu: „Costică, dă şi tu o pasă bună, că vrei să joci în liga I… O pasă bună dă şi tu…” Constantinescu, cel care până atunci pasase numai aiurea, a mai dat încă vreo trei la fel, după care şi-a ascultat antrenorul şi i-a pasat decisiv în două rânduri lui Stoianof care nu l-a iertat pe Rahoveanu. Bulgarul a mai înscris în minutele de prelungire încă odată şi a dat semnalul începerii balului cu şampanie şi artificii. Jucătorii de la Mureşul Deva, care au venit la Piteşti cu un microbuz pe care scria „Agro Company”, n-au mai stat să asiste la spectacolul de artificii şi la baia cu şampanie…

Ştefan Stoica: „Greul acum începe”

„Greul pentru noi de abia acum începe. Ştiu cât este de greu în Liga I, care nu se compară cu cea în care am jucat noi până astăzi. Vom întări lotul cu 8-9 jucători de valoare. Şi ne vom mişca foarte repede pentru că timpul ne presează. Despre promovarea noastră nu pot să spun că nu este meritată, şi obţinută după o muncă fără menajamente”. Declaraţia aparţine antrenorului Ştefan Stoica, cel care a venit la F.C. Internaţional după etapa a cincea când echipa avea 5 puncte şi minus 3 în clasamentul adevărului.

Titularii, în vacanţă de două săptămâni

În ultimele două etape, tehnicianul Interului, Fane Stoica, a trimis în vacanţă aproape toată echipa care a dus greul campionatului. Astfel n-au mai fost folosiţi Pampea, Popa, Frăsineanu, Vezan, Bier, Baicu, Itu, Răduţ, C. Lazăr şi Kone. Antrenorii secunzi Nicolae Ungureanu şi Vasile Mănăilă au avut o vacanţă de o săptămână, iar Ştefan Stoica va avea de luni trei zile de repaus.

Prime de 5.000 de euro pentru promovare

F.C. Internaţional Curtea de Argeş a jucat în acest campionat la Piteşti, iar în sezonul viitor din Liga I va juca la Mioveni, până ce va fi gata stadionul din Curtea de Ageş, unde patronul Benone Lazăr investeşte suma de 5,5 milioane de euro. F.C. Internaţional a promovat consecutiv din liga a IV a în a treia, apoi în a doua, şi acum în prima ligă. Pentru această ultimă performanţă, jucătorii vor primi câte 5.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email