Haită de câini în sensul giratoriu de la Ivancea

Sensul giratoriu de la Ivancea este subiectul multor discuţii în ultimele zile. Unii îl apreciază şi spun că e bine făcut şi mai ales util, alţii comentează despre faptul că partea carosabilă ar fi prea îngustă, marcajele, cam fără logică, etc., dar  cert este că circulaţia în zonă pare să se fi fluidizat, deşi cozi sunt acum la intrarea în rond.

Într-o poză suprinsă de Didi Dumitrescu, de la radiodearges.ro, se vede însă că sunt şi alţii care apreciază sensul giratoriu sau care îl consideră un loc bun de plimbare. O haită de câini s-a mutat acolo şi se plimba miercuri seara agale pe iarbă. Cei care locuiesc în cartier spun că se bucură, pentru că astfel sunt mai puţini câini care se plimbă printre blocuri.

Foto Didi Dumitrescu

One thought on “Haită de câini în sensul giratoriu de la Ivancea

  1. Bună ziua! Marcajul e făcut conform standardelor! Acum, dacă ala care se văita a luat carnetul în alte moduri, tipic romanesc! Dacă e greu de făcut deosebire între linie continua și una discontinua, dacă știi sa citești semnele de circulație, ai respecta investiția! Păcat… Dacă câinii ar putea vorbi…!!!??? Si eu am văzut muuuuulte la viata mea… Le iau asa cum sunt… E greu sa și revină tara cu oameni cu care ai plecat la un drum și n au știut sa citească sensurile(mai ales pe alea giratorii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email