Hai pe net! la Grupul Şcolar Agricol

Grupul Şcolar Agricol „Constantin Dobrescu” din Curtea de Argeş s-a înscris la ediţia din 2011 a Campaniei Hai pe net!, urmând ca în perioada 28 februarie – 5 martie 2011 la sediul acestei instituţii să se desfăşoare o serie de activităţi specifice. Lansarea oficială a proiectului a avut loc ieri, la orele 12.00, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor locale, a cadrelor didactice din corpul profesoral, precum şi a elevilor din clasele XI – XIII de la nivelul unităţii. În programul activităţilor se regăsesc: activarea conturilor de profesor create de Microsoft pentru MECTS, pe platforma live@edu.ro, căutarea de locuri de muncă în sistem on-line, precum şi promovarea site-urilor privind siguranţa pe net.
„Ne propunem să înregistrăm aproximativ 150 de participanţi, elevi, părinţi şi cadre didactice, pentru fiecare categorie având planificate activităţi atractive. La sfârşitul campaniei ne dorim ca e-centrul de la Grup Şcolar Agricol „Constantin Dobrescu” Curtea de Argeş să se poată mândri cu o contribuţie notabilă la situarea României pe un loc fruntaş în Europa în ceea ce priveşte navigarea în spaţiul virtual”, a spus directorul Grupului Şcolar  Agricol, Corina Voicilă.
Telecentre-Europe derulează în perioada 28 februarie – 5 martie campania Get Online Week, iniţiativă prin care îşi propune să aducă online pentru prima dată peste 100 000 de europeni excluşi digital. Campania vine în sprijinul celor care nu au acces la noile tehnologii, dorind în acelaşi timp ca cei care au început deja să utilizeze aceste tehnologii să aducă la telecentru o  persoană care nu  a utilizat niciodată calculatorul, nu a fost niciodată online şi care pierde din oportunităţile oferite de acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email