Grădinarii l-au colindat pe Arhiepiscopul Calinic

Luni, 14 decembrie, Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului a primit colindători, de toate vârstele, care au cântat şi au bucurat sufletele celor prezenți.

Cu binecuvântarea şi în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Calinic, în Paraclisul cu hramul Sfântului Ierarh Calinic, din cadrul Centrului Eparhial, au cântat colinde: copiii de la Grădiniţa ”O lume minunată” – structura G.P.N. Nr. 1 din Curtea de Argeş, coordonați de educatoarea Doina Mateescu ; elevele de la Școala Gimnazială ”Prof. Dr. Vasile Vasilescu” – Oești, însoțite de profesoara Irina Creț, tinerii de la Școala Gimnazială de Excelență ”Sfânta Muceniță Filoteia”, având alături dascăli inimoși: preot Iorga Romeo și profesoarele Mirela Onea și Urs Andreea, elevi de la Școala Gimnazială ”Naum Râmniceanu” din Corbi, însoțiți de profesorii coordonatori Ghiniță Cristina Carmen și Bodoc George, colindători din Urluiești, conduși de părintele Lupu Bogdan și grupul Colinda din comuna Vulturești, dirijat de Maria Gheorghe.

Înaltpreasfinţia Sa, a mulţumit colindătorilor – mici şi mari – pentru dragostea faţă de Biserica Neamului Românesc şi pentru că păstrează, cu sfinţenie, tradiţiile noastre strămoşeşti, care sunt transmise din generaţie în generaţie.

Bucuria a fost deplină, atunci când Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Calinic, a împărţit daruri pentru toţi ostenitorii întru cântare sfântă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email