Gigi Iordăchescu a fost aniversat în cadrul unui spectacol de excepţie

La Centrul de Cultură şi Arte „George Topârceanu” a avut loc vineri seara un spectacol folcloric aniversar dedicat îndrăgitului interpret Gigi Iordăchescu. La eveniment au fost prezenţi fost prezenţi Cristian Mitrofan, manager Centrul de Cultură şi Arte, Sorin Mazilescu, director la Centrul Judeţean pentru Promovarea şi Conservarea Culturii Tradiţionale Argeş, Nicolae Diaconu, primarul municipiului, Costinel Vasilescu, viceprimar, Simona Bucura Oprescu, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Argeş, dar şi foarte mulţi prieteni ai interpretului Gigi Iordăchescu. Argeşenii care au venit într-un număr mare să asiste la acest spectacol au creat o atmosferă frumoasă, au aplaudat şi au cântat împreună cu soliştii care au urcat pe scenă. Publicul a avut parte de un maraton de cântece şi dansuri populare, care a durat peste patru ore. Evenimentul a fost deschis cu o suită de dansuri prezentată de ansamblul „Argeşul”, al Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu”.
Diplome de Excelenţă pentru sărbătoritul serii
Apoi pe scenă şi-au făcut apariţia cei doi prezentatori ai spectacolului, maestrul Dorin Oancea şi Radu Potoran, care este şi moderatorul emisiunii „La izvorul dorului”, difuzată de postul Favorit TV. Radu Potoran a oferit câte o Diplomă de Excelenţă pentru Gigi Iordăchescu, Cristian Mitrofan, Nicoale Diaconu, Costinel Vasilescu, ÎPS Calinic, Sorin Mazilescu, maestrului Dorin Oancea, dar şi pentru Ansamblul „Dorul” şi Orchestra „Doina Argeşului”. De asemenea, Gigi Iordăchescu a primit o diplomă din partea primarului municipiului şi o Plachetă Anivesară din partea CJ Argeş „pentru 6 decenii de viaţă şi 4 decenii de activitate în cadrul Centrului de Cultruă şi Arte „George Topârceanu”. „Vreau să mulţumesc autorităţilor locale care m-au sprijinit şi tuturor celor care au pus umărul la organizarea acestui spectacol”, a spus Gheorghe Iordăchescu. Spectacolul a continuat cu un calup muzical oferit de interpreţii Mitică Tavă, Doina Cernea, Mihai Sima, Elena Lefescu Breazu şi Grupul vocal bărbătesc „Rapsozii Argeşului” al Centrului de Cultură şi Arte. În cea de-a doua parte a evenimentului pe scenă şi-a făcut apariţia Orchestra „Doina Argeşului”, care pur şi simplu a ridicat publicul în picioare. Un alt moment apreciat de spectatori a fost suita de dansuri prezentate de Ansamblul „Dorul”.
Cristina Turcu Preda a cântat la Curtea de Argeş
Argeşenii au aplaudat minute în şir prestaţia dansatorilor din cadrul ansamblului folcloric. Tot în cea de-a doua parte a spectacolului pe scenă a urcat şi sărbătoritul zilei, Gigi Iordăchescu, care a interpretat câteva melodii. Şi pentru că la Centrul de Cultură şi Arte tinerii talentaţi sunt întotdeauna promovaţi, pe scenă a urcat naistul Ionuţ Cârstea împreună cu prof. Gina Tănase, care au interpretat câteva melodii la nai. Prestaţia lui Ionuţ Cârstea a fost una remarcabilă, tânărul fiind din nou la înălţime. Pe parcursul spectacolului au mai fost prezenţi pe scenă Liliana Matei, Ioana State, Alexandru Brădăţeanu şi Carmen Cernea. Un alt moment aşteptat cu sufletul la gură de public a fost recitalul susţinut de Cristina Turcu Preda. Spectaculul care s-a desfăşurat zilele trecute în municipiul nostru a fost unul deosebit, datorită prezenţei Orchestrei „Doina Argeşului”, care i-a acompaniat pe intrepreţi. De asemenea, evenimentul a fost înregistrat şi va fi difuzat de postul Favorit TV. Nu în ultimul rând trebuie felicitat Cristian Mitrofan, managerul Centrului de Cultură şi Arte, care şi-a respectat promisunea şi a organizat acest spectacol prin care a fost promvat artistul Gigi Iordăchescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email