Gigi Becali nu mai are „intrare” la jucătorii noştri ca pe vremea lui Dorinel


După meciul cu Steaua, patronul Argeşului, Cornel Penescu a fost şi bucuros, dar şi trist. Motivele le spune chiar el făcând o analiză a situaţiei actuale a echipei pregătită de Ionuţ Badea.

„Argeşul va termina pe locul cinci”

Sunteţi mulţumit după meciul cu Steaua?
– Mulţumit de rezultat, deoarece am egalat pe final când puţini se mai aşteptau şi portarul nostru, Ionuţ Boşneag a apărat un penalty la scorul de 1 – 1. Mai sunt mulţumit că am readus lumea la stadion, la acest meci cu Steaua au fost peste 16.000 de spectatori, aşa ca în vremurile bune cu Gicu Dobrin.
Putea să învingă Argeşul pe Steaua?
– Sigur că putea. În primul rând, Gigi Becali nu mai are „intrare” la jucătorii noştri, aşa cum era atunci când îl aveam antrenor-jucător pe Dorinel Munteanu. Acum avem în lot jucători „curaţi”. Sunt sigur că am fi câştigat meciul cu Steaua dacă atacantul nostru Kamara înscria atunci când a scăpat singur, şi dacă Lăcustă nu se accidenta.
În patru etape din acest retur, F.C. Argeş a obţinut doar două puncte. Nu-i puţin?
– Aşa am început şi în tur: cu patru puncte după cinci etape. Acum, după etapa viitoare cu Pandurii, vom avea cinci puncte.
Pe ce loc credeţi că va termina F.C. Argeş campionatul?
– Pe locul cinci!

„Tameş este foarte supărat”

Deocamdată Argeşul este pe locul zece. În această situaţie, jucătorii vor mai primi prime de victorie?
– Noi avem un Regulament de Ordine Interioară în care se stipulează faptul că jucătorii primesc primele numai în cazul în care echipa este pe unul din locurile 1 – 7. Aşa că au de muncit pentru a-şi putea lua primele.
Iulian Tameş nu a mai fost chemat la lot de Victor Piţurcă…
– Este mare păcat… Iulică Tameş merita să facă parte din lotul care va înfrunta Serbia şi Austria. Am discutat cu el şi este foarte supărat. Poate şi rezultatele echipei noastre în primele etape ale returului au făcut ca Tameş să nu mai fie selecţionat la lot.
Dar Cristi Tănase?
– Cristi Tănase este un jucător de mare viitor. Numai de el depinde acum să progreseze. El are valoare şi mai mult ca sigur va ajunge la una din echipele de top ale Europei. Cred că Tănase poate juca în cele două meciuri cu Serbia şi Austria.
Cătălin Doman este şi el la lotul de tineret.
– Aşa este. Doman are şi el şansa lui; important este ca el să o fructifice şi să nu o rateze. Cătălin Doman are „stofă” de fotbalist, şi va ajunge departe dacă va fi mai disciplinat şi mai cuminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email