Ghinion total sau altceva?! La a treia licitaţie pentru reparaţia gării, doar oferte „neconforme”

Pe 23 ianuarie a avut loc a treia licitaţie pentru „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia  C.F. CURTEA DE ARGEŞ (expertiză şi DALI – clădire monument istoric)”, licitaţie anunţată de Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” – SA , cu o valoare estimată a contractului de  65500 de lei.

Potrivit LicitatiaPublica.ro. este vorba despre „Proiectare faza de expertiză tehnică şi elaborarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii pentruobiectivul „Reparaţii, reabilitare şi restaurare clădire călători din staţia  C.F. CURTEA DE ARGEŞ (expertiză şi DALI – clădire monument istoric)”.  Durata contractului este de 24 de luni din care execuţie propriu-zisă două  luni. Cum 24 ianuarie a fost zi liberă, CFR a anunţat pe SEAP rezultatele licitaţiei abia vineri după amiază, iar rezultatele nu sunt deloc bune pentru argeşeni.

Conform sistemului electronic de achiziţii publice, licitaţia de pe 23 ianuarie a fost anulată pentru că „au fost depuse numai oferte inacceptabile şi sau neconforme”. Este o noutate, pentru că la precedentele licitaţii nu a fost depusă nicio ofertă. În acest ritm, putem spera ca la licitaţia cu numărul 13, spre exemplu, contractul chiar să fie câştigat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email