Gheorghe Ungureanu i-a cerut preşedintelui Iohannis să înfiinţeze un Sfat Naţional şi i-a sugerat să îl accepte ca ţăran dac

Preşedintele Partidului Comuniştilor (Nepecerişti), profesorul Gheorghe Ungureanu, a organizat zilele trecute o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat statutul formaţiunii politice pe care o conduce, făcând, în acelaşi timp, un apel la „muncitorime şi ţărănime” pentru a se înscrie în partid. 

Profesorul Gheorghe Ungureanu şi-a manifestat intenţia de a înregistra din nou şi de a reorganiza Partidul Comuniştilor, asta după ce, potrivit acestuia, „instanţele de judecată ale in-justiţiei peceriste contrarevoluţionare au dispus, în anul 2014, radierea Partidului din lista oficială a partidelor politice înregistrate”.

„Autorităţile au făcut tot posibilul să ne împiedice. Am vrut să reluăm activitatea de organizare a Partidului, dar era imposibil să ne organizăm din cauza numărului de membri special ales de ciocoi, membri pe care noi nu îi aveam. Dar odată schimbată legislaţia şi modificat acel număr, am început să ne reorganizăm, intenţia noastră fiind aceea de a înregistra Partidul Comuniştilor”, a declarat profesorul Gheorghe Ungureanu. Totodată, acesta a precizat că formaţiunea politică pe care o conduce se va adresa claselor sociale fundamentale ale ţării, respectiv „muncitorimea şi ţărănimea”. „Cum cel mai profund dispreţ al guvernării contrarevoluţionare este îndreptat împotriva claselor sociale fundamentale, muncitorimea şi ţărănimea, am reluat iniţiativa de a organiza şi a înscrie din nou Partidul Comuniştilor (…). Noi, iniţiatorii, viitorii membri ai Partidului Comuniştilor ne punem la dispoziţia oamenilor muncii şi îi aşteptăm ca să îi trimitem în funcţiile puterii – pe care le merită înaintea tuturor – de consilieri (locali şi judeţeni), primari, preşedinţi, senatori, preşedinte al Republicii. La toate aceste funcţii aspirăm şi declarăm că le vom cuceri, căci dispunem de cea mai puternică armă a politicii – numărul”, a declarat preşedintele Partidului Comuniştilor.

O cerere inedită

 

Preşedintele Partidului Comuniştilor a declarat că îşi doreşte ca ţara să fie condusă de un parlament unicameral cu maxim 300 de parlamentari „aşa cum a decis poporul la ultimul referendum”. „300 de parlamentari sunt suficienţi pentru o ţară cu 24 de milioane de locuitori. De fapt, Parlamentul ar trebuie să se numească Marea Adunare Naţională. Eu chiar i-am cerut preşedintelui Klaus Iohannis să înfiinţeze un Sfat Naţional şi i-am sugerat să mă accepte ca ţăran dac. Însă nu am primit niciun răspuns”, a declarat Gheorghe Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email