Gheorghe Boncea îşi face scări de intrare în magazin pe domeniul public

Ultima şedinţă a Consiliului Local Curtea de Argeş, de săptămâna trecută, a fost una liniştită, prea liniştită pentru proiectele de hotărâri aprobate, iar asta s-a întâmplat şi pentru că „trompeta” Consiliului, Ion Şerban, a fost suspect de mieros şi a susţinut cu mare patos concesionarea a două suprafeţe de teren în zona pieţei Centrale.
Preşedintele de şedinţă, Gheorghe Nicuţ, a supus discuţiei punctele 8 şi 9 de pe ordinea de zi în acelaşi timp. A fost vorba despre două solicitări ale firmei consilierului local Gheorghe Boncea pentru concesionarea a două suprafeţe de teren, una de 30 de metri pătraţi, în scopul „amplasării unui container cu utilizări multiple”, şi alta de 24,32 metri pătraţi, aceasta din urmă „în scopul extinderii clădirii cu două scări de acces”. Prima suprafaţă va fi scoasă la licitaţie, dar doar pentru amplasarea unui container „cu utilizări multiple”, căci pe cea de-a doua a primit-o Boncea direct, fără să mai aibă bătaie de cap la licitaţie. Este vorba despre două terenuri aflate lângă supermarketul pe care Boncea îl construieşte în piaţă.
Din monument istoric, hală
Povestea supermarketului pe care Boncea îl construieşte pe locul pe care a fost un monument istoric este lungă, iar ziarul nostru a scris şi va mai scrie despre ea. La şedinţa de marţi, Consiliul a aprobat însă cele două concesiuni, şi nimeni nu a obiectat. Mai mult chiar, „trompeta” Consiliului, vocalul Ion Şerban, a pledat de-a dreptul patetic pentru ca toţi colegii lui să voteze concesionările, pentru că „Boncea va crea locuri de muncă în oraş”, iar „întreprinzătorii locali trebuie ajutaţi”. Rugăminţile sale au fost ascultate de colegi, iar Boncea a primit ce şi-a dorit.
La acest moment se fac pariuri în legătură cu ce a primit Şerban de la Boncea pentru ca să-şi schimbe total poziţia pe care o are de obicei în şedinţe la proiecte de acest gen, pentru că cine are memorie cât de cât ştie de luările sale de cuvânt legate de concesiuni, de ajutarea întreprinzătorilor şi de respectarea legii, în general, atunci când îi convine.
În numerele viitoare veţi afla cum e posibil ca omul de afaceri Gheorghe Boncea, consilier local în acelaşi timp, să construiască pe toată suprafaţa pe care o are, fără să-i pese de lege, cum a obţinut, şi dacă a obţinut, autorizaţie de construire fără să aibă parcare şi multe alte lucruri extrem de interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email