Gheorghe Alecsei l-a adus pe senatorul Mircea Cinteză la Curtea de Argeş


O aprinsă discuţie despre sistemul sanitar s-a purtat joi seara în sala de conferinţe a restaurantului Confarg între senatorul PD-L Mircea Cinteză, directorul Casei de Asigurări de Sănătate, Ştefan Ciocănel, şi medicii din Curtea de Argeş. Preşedintele PD-L Curtea de Argeş l-a adus în municipiu pe senatorul Cinteză, preşedintele Colegiului Naţional al Medicilor, iar doctorii din zonă, medici de familie sau doctori din spital, i-au adresat tot felul de întrebări.
S-a discutat despre problemele pe care sănătatea le are în România în general şi în Argeş în special. Directorul Casei de Sănătate a spus că “sunt bani în sistem, dar sunt prost cheltuiţi”. Doctorii Tăutu şi Şuţă, de la spitalul municipal, s-au plans de lipsa medicamentelor din spital şi de cea a reformelor din sistem. “Or fi bani, dar la Curtea de Argeş bolnavii cumpără de nu mai pot medicamente”, a spus dr. Şuţă, iar colegul său, dr. Tăutu, a remarcat că „reforma a însemnat modificarea de nu ştiu câte ori a formularelor care trebuie completate”.
Gheorghe Alecsei a asistat la discuţii, punctând ca un cetăţean care plăteşte, pentru el şi pentru cei 50 de angajaţi pe care îi are, contribuţia la asigurările de sănătate. 

„Voi veni cu plăcere oricând la Curtea de Argeş”

Preşedintele Colegiului Medicilor a vorbit cu medicii prezenţi la întâlnire despre problemele pe care le are sistemul şi despre posibilităţile de redresare a situaţiei, dar şi despre  colegul său şi concetăţeanul nostru, doctorul Vinereanu, un om pe care îl apreciază foarte mult. „Voi veni oricând cu plăcere la Curtea de Argeş, ori de câte ori am ocazia. Am mai fost aici când am mai fost invitat”, a mărturisit senatorul PD-L.
Săptămâna trecută, tot Gheorghe Alecsei a strâns la Confarg femeile de afaceri din Curtea de Argeş. Doamnele au stat de vorbă despre problemele pe care le au cu şefii Finanţelor publice. „La sfârşitul fiecărei întâlniri facem o listă cu propunerile care vin de la oameni şi le înaintăm preşedintelui. O astfel de listă am făcut şi după întâlnirea femeilor de afaceri şi după cea a medicilor. Sperăm într-o rezolvare rapidă a problemelor”, spune preşedintele PD-L Curtea de Argeş, Gheorghe Alecsei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email