Gheorghe Alecsei critică actuala administraţie locală


„Într-un an de mandat, actuala administraţie locală nu a reuşit să rezolve nici măcar o mică parte din problemele celor care locuiesc în Curtea de Argeş”. Aceasta a fost declaraţia făcută de preşedintele PDL din municipiu, Gheorghe Alecsei, în cadrul conferinţei de presă de la sfârşitul săptămânii trecute. Încă o dată, consilierul se declară nemulţumit de modul în care avansează actualul legislativ. „Lista cu problemele pe care va trebui să le rezolvăm cât mai repede este una destul de mare. De exemplu, cât de curând vor veni ploile, iar albia de pe râul Doamnei nu a fost refăcută nici până acum. Oamenii care locuiesc în acea zonă sunt supuşi, încă o dată, unor riscuri imense. De asemenea, canalizarea pluvială care a creat probleme la fiecare ploaie mai însemnată. Trebuie să facem ceva în acest sens, ca să nu ne confruntăm cu aceleaşi probleme pe care le-am avut şi în anii anteriori”, spune şeful PDL Curtea de Argeş.

5 şcoli din municipiu nu au primit autorizaţie ISCIR de funcţionare

 Un alt aspect ce necesită o rezolvare cât mai rapidă este legat de şcolile din municipiu. „Copiii noştri sunt în pericol. Din 6 şcoli generale, numai una a primit aviz de la ISCIR, iar principala problemă este legată de autorizarea centralelor termice. Vorbim de copiii noştri, iar riscurile ca să se producă o catastrofă sunt foarte mari”, explică Gheorghe Alecsei.

Cânii comunitari – o altă problemă nerezolvată

O altă problemă a celor care locuiesc în Curtea de Argeş o reprezintă numărul tot mai mare al câinilor comunitari. „Numai vineri, la Spitalul Bălcescu din Piteşti au sosit 4 persoane din Curtea de Argeş, care au fost muşcate de câini. Medicii din Piteşti spun că se confruntă cu astfel de situaţii destul de des. Apoi, întreruperile energiei electrice au devenit tot mai dese. Şi acestea sunt numai o parte din problemele pe care trebuie să le rezolvăm cât mai repede”, subliniază Gheorghe Alecsei. În acelaşi timp, consilierul îl felicită pe primar pentru numărul mare de studii de fezabilitate realizate, însă crede că ar fi mult mai eficient să realizăm mai puţine studii şi să fie toate acceptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email