Gerard Butler şi Mădălina Ghenea au dormit la Valea cu Peşti

Presa tabloidă scrie că la sfârşit de săptămână, un celebru actor american, Gerard Butler, s-a aflat în Argeş, pe Transfăgărăşan, însoţit de iubita lui româncă, Mădălina Ghenea, stabilită în Italia. Butler şi-a dorit neapărat să vadă Transfăgărăşanul, iar peisajul l-a cucerit, astfel încât a decis să rămână o noapte la Valea cu Peşti. Duminică dimineaţa cei doi au plecat de la hotel.
Actorul în vârstă de 43 de ani şi iubita lui, Mădălina Ghenea (26 de ani), vor sta mai bine de o săptămână în România, în aşteptarea nunţii fratelui fetei. În timp ce pregătirile pentru fericitul eveniment din familia brunetei sunt în toi, cei doi îndrăgostiţi caută să petreacă împreună clipe cât mai frumoase.
Mădălina, care nu a ezitat să-şi laude ţara în interviurile acordate jurnaliştilor străini, i-a propus lui Gerard Butler o zonă superbă din munţii României. Cuplul a închiriat şi două maşini de teren, cu care Gerard Butler şi amicii lui au străbătut ieri Transfăgărăşanul. Se pare că actorul a rămas impresionat de drumul șerpuit din munţi după ce Jeremy Clarkson&Co l-au lăudat în emisiunea Top Gear, al cărei fan declarat este Butler, scriu ziariştii de la libertatea.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email